5 Modellen zonnebril voor 2022

Als jij één van die mensen bent die zich graag goed kleden en naar de beste trends kijken, dan is er geen betere accessoire dan een zonnebril die in de eerste helft van 2022 een trend zal zijn. In dit geval hebben we in deze blog een korte lijst opgesteld om de beste informatie over zonnebrillen te geven. Te beginnen met de zonnebriltrends.

Vierkant en groot

Dit wordt een goede trend zijn waar je deze zomer niet omheen zal kunnen. Vooral als het een zonnebril is met vierkante frames waarbij hun grootte op jouw gezicht ervoor zorgt dat ze er spectaculair uitzien.

Cat-Eye

Deze zullen nooit uit de mode raken: vooral die zonnebrillen die komen in de vorm van een vlinder zullen populair zijn. Als je de trends voor zonnebrillen gaat bekijken, zul je meer dan verrast zijn door de enorme monturen die te vinden zijn bij de Cat Eye. Zeker als je kiest voor een opvallend model. Je vindt deze modellen het meest als een zonnebril voor dames.

Beschermende zonnebril

Dit is één van de accessoires die dankzij beroemdheden als JLO weer populair is geworden. Om 2022 te beginnen, willen deze brillen de TOP van het seizoen worden. Al worden minimalistische monturen ook weer polulair in de mode.

Geometrische ontwerpen

Vormen als vierkanten en driehoeken bepalen altijd de trend. Dit is ook het geval bij zonnebrillen met  zes hoeken. Dus deze geometrische ontwerpen gaan de trends van zonnebrillen bepalen om het jaar 2022 te beginnen en ze worden op een royale of minimalistische manier uitgewerkt. Dit is één van de meest gedurfde trends en is meestal niet naar ieders smaak, maar juist daarom zijn ze zo aantrekkelijk om te proberen, toch?

Zonnebril
De nieuwste trends in zonnebrillen.

De terugkeer van de jaren 70 naar 2022

Eén ding is duidelijk en dat is dat de gestileerde retro modieus wordt voor de komende zomer met een verscheidenheid aan zowel kleurrijke als iconische vormen. Op deze manier wordt er een veel moderner tintje gegeven aan de oude zonnebril.

Onder deze laatste trends kunnen we rond, vierkant, cat-eye opnemen maar bovenal moet je op zoek naar minder spiegellenzen en veel meer de kleurtint en alles wat neutraal is en dat teruggaat tot de jaren 70.

Op zijn beurt zul je het schildpadpatroon voor deze monturen of brillen met blauwe lenzen ongelooflijk vaak kunnen waarnemen deze zomer. Dus als je op zoek was naar de beste in de trend, dan geven we aan dat het onder andere deze modellen betreft.

Zonnebrillen zijn een  accessoire in onze outfits en het is nauw verbonden met mode. Daarom is het nu belangrijker om een ​​goede keuze te maken voor je accessoire, omdat het de persoonlijkheid weerspiegelt en precies het gewenste beeld projecteert. Met het nieuwe jaar is het handig dat je even een kijkje hebt kunnen nemen zodat je rekening kunt houden met de beste trends voor zonnebrillen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *