5 schoenen die je kunt dragen onder een jurk

In zomerse hitte is het dragen van een jurk een super goede optie. Het is lekker luchtig en staat altijd netjes en mooi. Maar wat voor soort schoenen gaan daar onder? Moeten het altijd pumps zijn of kunnen andere schoenen ook? Wil jij graag nieuwe schoenen kopen? Dan zijn hier zijn vijf schoenen die perfect onder je jurk zullen staan. 

1.Sneakers onder je jurk

Je kunt zeker ook gewoon sneakers aan doen onder je jurk. Het is super trendy om een paar mooie witte sneakers aan te doen onder een lange of korte jurk. Vaak maakt het dragen van een jurk je look gelijk heel chique. Wil je graag een wat meer casual look creëren? Dan hoef je dus alleen maar de pumps te vervangen voor de sneakers. Daarnaast zit het ook nog eens een stuk lekkerder als je gaat voor de sneakers. 

2. Loafers onder je jurk 

Wellicht zijn sneakers toch niet super geschikt voor in de zomer. Wil jij de ideale schoenen aan doen? Ga dan voor de loafers. Ze hebben geen veter waardoor je ze makkelijk aan en uit kunt doen en ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Jij kunt ze dus gemakkelijk combineren met je jurk. 

schoenen onder jurk
Kies de perfecte schoenen voor onder een jurk

3. Laarzen onder je jurk

Natuurlijk zijn laarzen ook super mooi met een jurk te combineren. Het is ook helemaal niet alleen een trend voor in de winter. In de zomer kun je ook gemakkelijk je jurk combineren met een paar laarzen. Ook deze kun je weer kopen in allerlei kleuren. Ga een keertje voor witte laarzen. Dat straalt het zomerse gevoel nog meer uit. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Rieker damesschoenen op ShoetimeOnline.nl.

4. Boots onder je jurk

Naast de laarzen kun je natuurlijk ook altijd nog gaan voor de boots. Denk bijvoorbeeld aan Chelsea boots of enkellaarsjes. Deze schoenen zullen ook geweldig staan onder je jurk en daarbij geven ze meteen een stoere look. 

5. Pumps onder je jurk

Ten slotte zijn een paar pumps altijd goed voor onder een jurk. Of je nou een chic diner hebt of een zakelijke bespreking. Pumps zullen altijd goed staan onder je jurk. Het maakt je vaak ook een stuk langer en zorgt ervoor dat je mooi gaat lopen. Wie schoenen wil kopen voor onder een jurk kan altijd voor de veilige keuze van pumps gaan.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *