5 tips voor het stijlvol dragen van een polo

Er zijn veel verschillende manieren om een polo te dragen. Daarom is het ook niet zo eenvoudig als je denkt. Als je deze vijf tips volgt kan er echter niks fout gaan. Hier zijn tips voor het stijlvol dragen van een luxe polo voor heren

1. De tijdloze Polo Shirts 

In de herenmode zien we altijd wel veel polo shirts. Nu zie je ze bijvoorbeeld ook veel in retro en vintage stijlen. Veel muziek iconen dragen de polo hedendaags met alle knoopjes dichtgeknoopt. Als jij deze look wilt volgen dan moet je ervoor zorgen dat je gehele outfit daarbij past. Je kunt dan bijvoorbeeld gaan voor de slim fit jeans. 

2. Kleuren kiezen

Bij het uitkiezen van een polo gaan de meeste mannen voor wit, zwart of navy. Dit zijn ook super mooie kleuren voor een polo en ze zijn ook een veilige keuze. Maar een knalkleur op zijn tijd staat ook heel erg goed. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een knal gele polo of een helder blauwe polo. Ook hierbij moet jij ervoor zorgen dat de polo goed staat bij je outfit. Wit kan natuurlijk overal op maar gekleurde polo’s kun je het beste dragen op een chino of een licht gekleurde broek. 

polo
Heren polo kopen

3. Stop je polo nooit in

Een ding is zeker; je mag nooit je polo instoppen. Doe dit ook niet als je een jasje er overheen gaat dragen. Erg leuk is het combineren van een polo met daarover een colbert of zomerjas. Op Gentiluomo.com vind je een uitgebreide collectie stijlvolle herenkleding.

4. De juiste maat en pasvorm

Bij het uitkiezen van een polo is het super belangrijk dat jij de juiste maat en pasvorm kiest. Het gaat namelijk heel vaak fout en daardoor zal de polo raar staan. Kijk ook goed naar de maten waar de merken mee werken. Sommige werken bijvoorbeeld met Small-Medium etc. en andere werken met 36-38 etc. 

5. Casual of chic 

Het fijne aan een polo is dat je ze bij een casual gelegenheid kan dragen, maar ook bij een chique gelegenheid. Wil je graag de polo casual dragen? Dan kun je ze altijd combineren met jeans. Wil je de luxe polo voor heren chic dragen? Dan kun je ze combineren met een donkere broek en een jasje.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *