Afvallen om fashionshow te lopen

Een aantal weken geleden was ik opgeroepen om een mode show te lopen. Het zorgde ervoor dat ik maanden van te voren in een topconditie moest zijn. Ik trainde hard zodat ik de strakke jurkjes aan kon trekken. Immers, je moet namelijk maatje 34 hebben om over de catwalk te kunnen lopen. Omdat ik niet meer zo heel fit was, namelijk maatje 36, die overbodige kilo’s moesten eraf.

Beauty salon Delft

Nadat ik weer op mijn streefgewicht was, vlak voor de mode show, ging ik op zoek naar een beauty salon Delft. Hier hebben ze mij even lekker onder handen genomen. Zo genoot ik ondermeer van een heerlijke ontspanningsmassage Delft. Hier waren de mensen die daar werkten goed in getraind. Ik merkte dat mijn spieren nog niet volledig hersteld waren van de intensieve trainingen die ik achter de rug had. Er zaten nog al een aantal knopen in. Door de ontspanningsmassage werden deze eruit gehaald. Ik merkte meteen dat ik een stuk prettiger loop. Dat is wel zo prettig wanneer je op de catwalk moet lopen.

De show zelf was een groot succes

Ik mag de mensen van het Beauty Salon uit Delft absoluut bedanken. Ik was zo goed verzorgd, dat ik een uitstekende show liep. Daarom was ik ook blij dat de mensen van het beauty salon aanwezig waren bij de show. Ze waren trots op me, maar om eerlijk te zijn: ik was voornamelijk heel erg trots op de mensen die mij zo goed hebben verzorgd.

 

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *