Alchemist kleding

Alchemist streeft erna om high-fashion te combineren met een ethische lifestyle. Alchemist is opgericht door Caroline Mewe. Zij geloofd dat mode en ethiek even belangrijk zijn. Zij wilt mensen verrassen met duurzame mode en geloofd hier ook in. Alchemist kleding is daarom ook bedoeld om te inspireren.

Over Alchemist

Alchemist is een  kledingmerk voor volwassen vrouwen die er soms stoer uit willen zien, en soms super-vrouwelijk. Kwaliteit staat boven kwantiteit bij Alchemist. De kwaliteit is ook terug te zien in het productieproces. Dit is zeer duurzaam. De productiewijze is niet schadelijk voor het milieu en de medewerkers van Alchemist.

De stijl

Zoals ook bij de mysterieuze wetenschappers, brengt het kledingmerk Alchemist verschillende elementen bij elkaar. De stijl is transparant, soms breekbaar en wordt gedragen door sterke vrouwen. Dit merk is zeer geschikt voor de werkende vrouw die ook op zijn tijd wilt genieten en stijlvol voor de dag wilt komen.

Numph kleding kopen?
In diverse shops is Alchemist kleding te koop. Zowel online als offline zijn onder andere jurkjes, vesten, tops, leggings, blouses en t-shirts te koop.