Aosept Plus Hydraglyde: lenzenvloeistof zonder conserveringsmiddelen

Aosept Plus Hydraglyde is een lenzenvloeistof zonder conserveringsmiddelen. Het wordt gemaakt door fabrikant Alcon, die ook de meest gebruikte lenzenvloeistof Optifree produceert. Aosept Plus Hydraglyde is specifiek bedoeld voor mensen met gevoelige ogen en kan zowel bij zachte- als bij harde lenzen worden toegepast. Heb jij veel last van geïrriteerde-, rode- of droge ogen als je je lenzen draagt? Merk je dat je meer hoofdpijn hebt en dat je lenzen niet goed zitten? Dan is het mogelijk dat dat door je lenzenvloeistof komt.

Wat is Aosept Plus Hydraglyde?

Aosept Plus Hydraglyde is een lenzenvloeistof die voor alle soorten lenzen gebruikt kan worden. Dat komt doordat het geen conserveringsmiddelen bevat. Er zijn mensen die daar allergisch voor zijn. Het is dus goed mogelijk dat jij prima contactlenzen kunt dragen, maar dat de lenzenvloeistof voor ongemak zorgt. Hydraglyde is dan een goede optie om te proberen. Het is een alles-in-één reinigingssysteem met een speciale lenshouder. Het desinfecteert je lenzen zodat schimmels en bacteriën niet voor ontstoken ogen kunnen zorgen en het verwijdert eiwit- en vetaanslag na het dragen. Het zorgt voor een perfecte bevochtiging, zodat je lenzen nooit droog aanvoelen.

De lenzenvloeistof voor gevoelige ogen

Speciale vloeistof lenzenDankzij Aosept Plus Hydraglyde zijn mensen met gevoelige ogen niet meer automatisch overgelaten aan het dragen van een bril. Het bevat geen conserveringsmiddelen, maar de vloeistof is gebaseerd op hydroperoxide. Daardoor is de pH waarde van Aosept Plus Hydraglyde met 6,8 bijna gelijk aan die van het natuurlijke vocht in je ogen. Behalve dat bevordert het ook het draagcomfort van je lenzen en verbetert het de helderheid ervan.

Een nieuwe lenzenvloeistof uitproberen

Het is mogelijk om Aosept Plus Hydraglyde online aan te schaffen. Vaak krijg je dan een interessante korting, dus deze keuze is niet vreemd. Wat wel belangrijk is als je een nieuwe lenzenvloeistof uitprobeert, is dat je dit samen met je opticien doet. Vloeistoffen zonder conserveringsmiddelen moeten anders gebruikt worden dan de standaard lenzenvloeistof waar je aan gewend bent. Daarnaast is het altijd verstandig om je ogen na een week gebruik even te laten controleren, zodat je weet dat zij niet door de vloeistof beschadigen. Stap altijd over in overleg met je opticien en laat alles controleren zodat je zeker weet dat dit op alle vlakken de juiste vloeistof is voor jou.

De voordelen van Hydraglyde

Als je besluit om Aosept Plus Hydraglyde te gaan gebruiken als jouw lenzenvloeistof, dan zijn er een aantal belangrijke voordelen waarvan je profiteert.

  • Hydraglyde is echt een uitkomst voor mensen met gevoelige ogen, want het bevat geen conserveringsmiddelen.
  • De pH waarde van Hydraglyde is nagenoeg gelijk aan de pH waarde van het vocht in je ogen. Daardoor zal je veel minder last hebben van irritatie, jeuk en rode ogen.
  • Het is een bijzonder grondige reiniger en de lenzen zijn elke ochtend schoon en helder.
  • Hydraglyde houdt vocht vast, wat betekent dat je lenzen niet of nauwelijks uitdrogen. Ze zitten dus altijd comfortabel en dat de hele dag.

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *