Badmode 2016

Wat zijn de nieuwste trends op het gebied van badmode 2016?

Kleuren:

Qua kleuren mag deze zomer alles. Als de kleur maar fel genoeg is en opgeeft zoals rozetinten, neotinten, Yellow sushine, zachtoranje en azuurblauw.

Prints:

De prints voor deze zomer zijn vooral druk. Veel drukke prints met zoveel mogelijk details zoals pasiley, geometrische figuren, bloemen, strepen. Alles kan en alles mag op gebied van badmode 2016.

Thema’s

De thema’s voor de badmode 2016 zijn de volgende:
1. African Jungle: De kleuren van de Afrikaanse Jungle worden gecombineerd met de natuurlijke schoonheid van Afrika. Mooie bladprints en bloemendesigns uit de jungle in de kleuren waaruit ze bestaan. Het materiaal is katoen of kunstleer.
2. Graphic couture: Optische illusies en vele geometrische figuren zodat er diepte effecten ontstaan. Het voordeel van deze trend is dat deze de golvende vormen van het vrouwen figuur nastreeft. Kralen en pailletten is een must bij deze trend.
3. Sporty Mosaic: Deze trend gaat terug naar de jaren 80 met als blikvanger de uitvergrote sportieve details. Zeker geen bloemenprints.
4. Dark Glam: Het mysterieuze wordt samengevat in een collectie badmode waar ritsen, lattex, kunstleer of leer-look, studs en kralen centraal staan. Ook reliëf zoals slangenhuid, krokodildesign staat centraal in deze dark glam badmode trend.
5. Painter’s garden:
Hierbij staan de tuintaferelen en tafelen uit de natuur centraal in deze romantische badmode trend. Zachte materialen die worden afgewerkt met moderne technieken.

Materialen:

Katoen, kunstleer, satijnglans zijn de materialen die het doen deze zomer.

Bikini’s:

De retrobikini is ook opnieuw van de partij. Bikini’s à la Brigitte Bardot zijn opnieuw de trend van de badmode 2016. De retrobikini in combinatie met een hoge, slimming slip. De driehoek-bikini kent ook opnieuw furore. Felle kleuren en felle designs is wat opvalt in de nieuwe badmode 2016.

Badpakken:

Het eenvoudige, simpele badpak is weer terug van weggeweest . Deze badpakken komen nu vooral voor in hippe, felle, kleuren. Of de badpakken met stukken transparante delen zoals we al zagen in 2015. Sportieve, hoog afgesloten badpakken zijn ook in deze zomer.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *