Bedrijfsfashion op zijn best

Als bedrijf is het van belang dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Want je wilt met zijn allen zoveel mogelijk geld verdienen, omdat dit ook voor jou eigen portemonnee positief is. Als bedrijf kun je ook met kleding ervoor zorgen dat iedereen zich volledig inzet.

Bedrukking

Heel veel mensen die op het kantoor zitten in een blouse en de werklui lopen in beschermende kleding. Dit is iets wat altijd zo zal blijven. Maar toch kunnen we ook van de beschermende kleding leuke en persoonlijke pakjes maken. Dit kan door iedereen een verschillende kleur te geven, of door bijvoorbeeld de naam of de bijnaam van de drager erop te laten bedrukken. Dit kan natuurlijk op het kantoor ook met de blousejes die gedragen worden. Kleding bedrukken om te zorgen voor onderscheiding wordt al jaren gedaan. En is als de afbeeldingen op het kledingstuk groot genoeg zijn zelfs belasting aftrekbaar.

Keuze voor kleur.

Het kiezen van een bepaalde kleur voor je werkkleding is ook van belang. Zeker als je op het kantoor zit is het wel zo gepast om een keurige indruk achter te laten bij je klanten die langskomen. Zorg er dus voor dat een verstandige keuze hierin maakt. Let ook op de kleur van je logo, wat waarschijnlijk overal in je pand hangt. De kleuren van de kleding mogen niet vloeken met dit logo, maar moeten juist ondersteunen. Op een bouwplaats is het juist van belang dat je werknemers goed te zien zijn voor het grote materieel wat hier nogal eens staat. Hier kun je dus kiezen voor felle kleuren zoals geel, rood en groen.

bedrijfskleding
Veel bedrijfskleding heeft bedrukking nodig.

Keuze is aan jou

Welke kleur, en wat voor soort kleding je voor je bedrijf kiest is aan jou. Het ligt eraan wat jij fijn vindt om te dragen en aan je werkgever wat hij wel en niet accepteert. Zorg er in ieder geval voor dat je je ook toonbaar kunt maken aan klanten als dit nodig is, en je dit op een nette manier doet. Dus een niet te groot decolleté, en hele hoge haken voor de dames. Voor de heren, zorg ervoor dat je tatoeages mocht je die hebben zijn bedek, En dat je haar en je baard er verzorgt uitzien. Uitstraling maakt of breekt je. Zorg ervoor dat je met je kledingkeuze je baas laat zien dat je je echt inzet voor het bedrijf. En mocht je baas je erop aan spreken dat je kleding niet kan, zorg ervoor dat je deze combinatie dan ook nooit meer naar je werk draagt.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *