Ben jij op zoek naar een geschikte keratine behandeling?

Steeds meer vrouwen zoeken naar een geschikte behandeling om hun haar te herstellen. Tegenwoordig is het gebruikelijk dat het haar elke dag gewassen wordt. Dit is wel zo hygiënisch, maar voor het haar is het vaak minder gezond! Bovendien worden er vaak ook allerlei producten gebruikt die het haar verder uitdrogen. Zo hebben veel shampoos bijvoorbeeld dit ongewenste effect. Alsof de schade hierdoor nog niet erg genoeg is, zijn er ook veel mensen die hun haar stijlen met behulp van een stijltang. De stijl- en de krultang zijn beiden niet heel goed voor je haar. Droog haar komt dus steeds vaker voor. Gelukkig kan een keratine behandeling hiervoor de perfecte oplossing zijn.

Wat is keratine precies?

Keratine is een stof die ook van nature al in je nagels en je haren voorkomt. Hier zorgt de keratine ervoor dat je nagels en je haren lekker flexibel blijven. Als je nagels of je haar niet meer zo flexibel zijn, dan is de oorzaak hiervan vaak een tekort aan keratine. Dit tekort ontstaat meestal doordat de haren op de verkeerde manier behandeld zijn. Als je haar een tekort aan keratine heeft, dan is het noodzakelijk dat dit weer wordt aangevuld. Dit is precies wat er gebeurd tijdens een keratine behandeling. Er wordt weer nieuwe keratine aan het haar toegevoegd, waardoor het haar weer gezonder wordt.

keratine behandeling kapper
Keratine behandeling kapper

De effecten van een keratine behandeling

De effecten van een keratine behandeling zijn direct aan het haar terug te zien. Het haar gaat weer glanzen, staat niet meer alle kanten op en is bovendien ook gewoon een stuk gezonder. Het haar ziet er dus niet alleen beter uit, maar voelt ook weer lekker zacht aan! Met uitgedroogd haar lijkt het de hele dag alsof je net uit bed bent gestapt, maar met glanzend haar zie je er weer netjes uit. Het is dus logisch dat steeds meer mensen voor deze behandeling kiezen. Ben jij benieuwd naar de resultaten? Op internet zijn er heel veel mooie foto’s te zien die je een idee geven van de behandeling!

Waar moet je op letten bij de behandeling?

Als je een keratine behandeling wilt, zal je goed op een aantal dingen moeten letten. Zo moet je bijvoorbeeld goed opletten bij welke salon je de behandeling laat doen. Zo moeten ze bij de salon bijvoorbeeld wel gebruik maken van de juiste producten. Lang niet alle producten werken even goed. Het zou natuurlijk zonde zijn als je haar na de behandeling nog steeds erg droog is! Bovendien zijn er ook salons die overdreven duur zijn. Ook deze salons kan je natuurlijk het beste vermijden.

Ook na de behandeling moet je goed blijven opletten. Er zijn namelijk producten die je beter niet kunt gebruiken vlak nadat je een keratine behandeling hebt gehad. Dit omdat veel producten het laagje keratine op je haar weer verwijderen. Je kunt het beste bij je salon informeren welke haarproducten nou wel of niet goed zijn. Het is dan natuurlijk wel van groot belang dat je ook echt een professionele salon hebt.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *