Blond haar in de zomer

Blond haar heeft een prachtige glans wanneer de zon er op schijnt. Helaas zijn we niet allemaal voorzien van deze prachtige haardos waar menigeen jaloers op is.
Hoe bekom je blond haar in de zomer?

Blonderen

De eenvoudigste oplossing is natuurlijk om al het werk over te laten aan je kapper. Je laat je haar omtoveren tot een blonde coupe en je bent klaar op een paar uurtjes. Dit is de eenvoudigste oplossing. Voor zij die het liever wat natuurlijker aanpakken: lees verder!

Blond haar in de zomer.
Blond haar wordt in de zomer vaak nog blonder. De zon heeft veel invloed op je haar!

Camille

Het ingrediënt bij uitstek dat verlichtende eigenschappen op je haar heeft, is ongetwijfeld Camille. Je vindt het vaak terug in shampoos en andere haarverzorgingsproducten. Wil je je haren oplichten en enkele tinten lichter maken, maak dan gebruik van deze goedkope en eenvoudige techniek:
Spoel je haar met Camillethee en ga vervolgens lekker in de zon zitten. De Camille zal, bij herhaaldelijk toepassen van deze techniek, je haar enkele tinten lichter maken.

Citroen

Een andere effectieve methode is citroensap. pers het sap van 1 citroen uit in een kom, voeg hier water aan toe en doop hier je haar in. Je zal na enkele behandelingen meteen het verschil merken. Let op. Citroen is schadelijker voor je haardos dan bijvoorbeeld Camille. Je haar zal droog en broos worden door citroensap, omdat het de natuurlijke vetten die je haar zijn mooie glans bezorgt, oplost.
Gebruik deze techniek dus liever niet te vaak.

Mijdt oliën

In vele haarverzorgingsproducten kan je oliën zoals arganolie, notenolie, olijfolie en dergelijke terugvinden. Hoewel ze een zeer positief effect hebben op je haar en haarstructuur, zullen ze er wel voor zorgen dat je haar enkele tinten donkerder wordt.

Zon

En dan is er natuurlijk ook nog de zon! Zon heeft altijd een oplichtend effect op haren! Geniet van de zon en laat je haren hun natuurlijke kleur bekomen dankzij de zon!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *