Botox: 6 redenen om hiervoor te kiezen

Een Botox behandeling aan het overwegen? Maar je weet niet wat hier allemaal bij komt kijken en wat de voor- en nadelen zijn van deze behandeling? Ga dan door met het lezen van de tekst hieronder. Zodat je goed op de hoogte bent van de verschillende redenen waarom je voor deze moderne behandeling voor het jonger en frisser maken van je gezicht zou moeten kiezen.

 

1.      Geen rimpels meer door Botox

Je kunt je rimpels laten verwijderen door voor Botox te kiezen. Je rimpels verdwijnen voor 3 tot 5 maanden na een aantal kleine prikjes. Hierdoor ga je er niet alleen jonger uitzien, maar je krijgt een uitgeruste en frisse uitstraling dankzij dit middel.

 

2.      Het resultaat is natuurlijk

Kies je voor een gezichtsbehandeling met dit middel, dan kan je een natuurlijk resultaat verwachten aangezien je niet alleen rimpels maar ook lijntjes verwijdert uit je gezicht. Oneffenheden in je gezicht zijn dus minder tot niet meer zichtbaar, waardoor niemand op zal merken dat je een cosmetische behandeling hebt ondergaan. Het zal slechts opvallen dat je er na een behandeling bij de botox kliniek frisser en opgewekter uitziet.

 

3.      Het gaat om een snelle behandeling

Een behandeling met dit wereldwijd bekend middel neemt niet meer dan 15 minuten tijd in beslag. Hier komt nog bij dat er geen sprake is van een herstelperiode als je een behandeling hebt ondergaan. Om deze reden wordt de behandeling ook wel een ‘lunchtime treatment’ genoemd. Binnen een aantal minuten ben je dus klaar met de Botox behandeling en zie je er weer fris uit. Eventuele bloeduitstortingen die kunnen ontstaan op het gebied dat behandeld is, zullen vanzelf binnen enkele dagen verdwijnen. Daarnaast zijn ze goed te camoufleren door make-up te gebruiken.

beauty
Botox behandeling door middel van een injectie.

4.      De botox behandeling is slechts tijdelijk

Na enige tijd zal de natuurlijke stof die tijdens de behandeling wordt geïnjecteerd weer door je lichaam worden afgebroken, waardoor het effect van de behandeling binnen gemiddeld 3 tot 5 maanden zal verdwijnen bij de meeste mensen. Dit kan natuurlijk ook als nadeel worden beschouwd voor degenen die tevreden zijn met het eindresultaat en deze graag willen behouden. Maar ben je juist ontevreden dan zal het resultaat gelukkig binnen enkele maanden weer verdwijnen.

 

5.      Botox is veilig

Ga je voor deze behandeling, dan kan je van een veilige werking op het menselijk lichaam uitgaan. Er is namelijk veel en uitgebreid medisch onderzoek verricht naar zowel de effecten als de bijwerkingen die bij Botox komen kijken. Deze behandeling wordt al 30 jaar door specialisten rond de wereld uitgevoerd, en er zijn tot heden amper complicaties met de gezondheid of ernstige nadelige effecten opgetreden.

 

6.      De medische toepassingen van dit middel

Al wordt dit middel door de meeste mensen vaak als een cosmetische behandeling beschouwd, dan nog wordt Botox ook vaker toegepast in de medische industrie. Dit middel is een zeer effectieve behandelingsmethode voor personen met medische klachten waaronder mensen die constant tandenknarsen, personen die overmatig zweten en die vaker last hebben van migraines.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *