Creëer je eigen betaalbare, zakelijke look

Op je werk wil je natuurlijk professionaliteit uitstralen. Zoals het spreekwoord “de kleren makende man” al luidt, is je kleding hier misschien wel de meest belangrijke factor.Dit geldt natuurlijk ook voor ons als vrouwen! Vaak denken mensen bij een zakelijke look al gauw aan dure jurkjes, pakken en merken. Dat kan zeker, maar ook voor een lagere prijs kun jij jezelf een outfit aanmeten waar je zo kan schitteren in The Devil Wears Prada. 

Het begint bij de basis

Het is voor elke look van belang te investeren in enkele basiselementen. Zo ook met je zakelijke outfit! De grootste musthaves in je kledingkast zijn een goede blazer, een pantalon en eventueel een paar lekker lopende pumps. Deze items kunnen namelijk bij veel verschillende outfits gedragen worden en geven je outfit meteen een zakelijke uitstraling. Kijk hiervoor eens naar de items van Jacky Luxury! Een absolute investering voor je garderobe.

Wat is jouw musthave?

Ga voor een persoonlijke touch

Het is natuurlijk hartstikke leuk om zelf je creativiteit kwijt te kunnen in je stijl. Denk bijvoorbeeld aan een bepaalde kleur of bepaalde schoenen die goed bij jou passen. Wanneer je voor een eigen stijl durft te kiezen, zul je ervoor zorgen dat mensen je beter en vaker gaan onthouden. Je laat continu een soort ‘handtekening’ achter! Dat is wat je wilt in de bloei van je carrière, toch?

Onderschat je accessoires niet

Accessoires kunnen haast niet ontbreken bij de outfit van een carrièretijger zoals jij. Denk hierbij aan een mooi horloge, een ketting, oorbellen of leuke armbanden. Een zakelijke outfit is vaak nogal strak en niet heel expressief. Zorg ervoor dat het uiteindelijk niet te saai wordt, door bepaalde eyecatchers te dragen die je outfit heel makkelijk een glamoureuze touch kunnen geven.

Kijk voor bovenstaande tips zeker eens naar de collectie van Jacky Luxury. Altijd te vinden bij Claire Vissers mode!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *