Croptop nog steeds hip?

Het antwoord is, ja! Croptops zijn nog steeds helemaal hot! Vooral met heel warm weer zie je ze weer tevoorschijn komen. Croptops worden ook wel ‘Naveltruitjes’ genoemd en zijn vooral onder wat jongere meisjes enorm hip.

Met de buik bloot!

Wil je je buik showen? Of wil je hem liever niet laten zien.. Iedereen kan een croptop dragen. Als je niet zo blij bent met je buik kun je er natuurlijk voor kiezen om er een highwaist broek onder te dragen Die kun je over je buik heen trekken zodat die niet zo erg opvalt. Maar als je lekker getraind hebt moet je die spieren natuurlijk showen! Draag er een lage broek onder of een leuk rokje. Reken maar dat jongens nog een keertje om zullen kijken!

Croptop nog steeds hip?
Croptop nog steeds hip? Bekijk de catwalks om de laatste trends op te doen.

Iets anders dan je gewend bent

Vind je het toch een beetje een eng idee zo met je blote buik over straat? Je kunt onder je croptop natuurlijk ook een zwart hemdje dragen of een lange blouse. Zo is je buik niet zichtbaar en heb je toch het effect van een croptop. Of je trek een croptop aan onder je tuinbroek! Tuinbroek zijn tegenwoordig ook helemaal hip. Zo zie je alleen de zijkant van je buik, maar niet de voorkant.

Mijn buik is niet het probleem

Twijfel je om een croptop de dragen vanwege de grootte van je borsten? Dan zijn er natuurlijk nog opties om wel in die mooie croptop te durven verschijnen. Vind je jezelf te plat? Dan kun je kiezen voor strakker exemplaar met ruches die je borsten een beetje meer volume geven. Heb je wat grotere borsten? Dan kun je kiezen voor een oversized croptop zodat je borsten minder opvallen.

Croptops zijn in alle soorten te vinden. Leuke kleurtjes en printjes. Dure merken, of iets goedkoper. Er zit voor iedereen wel wat leuks bij! Croptops zijn verkrijgbaar in allerlei kleding winkels en natuurlijk ook online! Koop jij er ook eentje?

 Naar boven

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *