De must have kleuren van deze zomer

Natuurlijk bent U benieuwd welke mode kleuren hip, trendy en echt een must have zijn voor het voorjaar en zomer van 2016 om zo goed mogelijk voor de dag te komen. De mode must haves voor deze zomer zijn absoluut de zachte en rustige tinten, dus weg met die knal kleuren en patronen maar ga voor weer kitsch en moderne trends. De nieuwe trendy en hippe trends staan helemaal in het teken van positiviteit en vrolijkheid, met de zachte warme neutrale kleuren en pastels.

Welke uitstraling wilt u creëren?

Bij het selecteren van de juiste kleding gaat het er vaak om de je de juiste look bij je zelf weet te vinden. Wil je iets uitstralen of wil je juist wat minder opvallen? De kleding kan het verschil maken!

Relax

Dit voorjaar en zomer staan in het teken van ontspanning, ook met de kleuren die gebruikt worden in de nieuwe must have trends. Het minder bezig te zijn met mobiele telefoons, apps en computers uit zich in de nieuwe modekleuren. “Positief, Nieuwsgierig, Uitdagend en optimistisch zijn de juiste termen om te gebruiken voor dit voorjaar en zomer.

Terug naar de jaren 60”

De prachtige kleuren van je jaren 60” zoals mind, en pastel doen u netjes en goed voorkomen zijn de echte mode must haves voor 2016. De echte zomerkleuren die u doen denken heerlijke vakanties, het vrije gevoel van leven zijn helemaal terug!

Materiaal soorten voor 2016

Het is weer helemaal terug! De luchtige en vloeiende materiaal soorten, dit komt zeker ten goede van uw vrouwelijke mood. Let wel op, deze materialen onthullen veel lichamelijke vormen ten opzichte van de spijker stof en katoen.

Welke schoenen keuze horen bij uw outfit?

Of u er blij mee bent of dat u nog twijfelt, maar het is zo ver de Stiletto’s en hoge hakken zijn bezig met een stevige comeback en worden gezien als de schoenenmode must have voor 2016. Dus weg met de sandalen, platte schoenen en sleehakken.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *