De nieuwste modetrends voor komende herfst

Modetrends voor de herfst

Elk jaar weer zien we verschillende nieuwe trends op het gebied van mode. De nieuwste modetrends voor de herfst zien we terug in verschillende modeshows waar vaak de nieuwste trends op gebaseerd zijn.

Wat dit jaar erg opviel

De mode die we dit jaar gezien hebben wordt steeds wijder en langer. Dit heeft uiteraard te maken met dat het kouder wordt en we onszelf lekker kunnen verstoppen in oversized kleding.

Opvallend bij de damesmode is het algemene silhouet van de kleding. Broeken en rokken lopen steeds wijder uit maar zonder verlies van een mooi taille. Schouders van truien zien we breder worden en zoals we al zeiden is oversized een beetje de toon die er gezet wordt.

Stoffen

Leer en suède blijft populair dit jaar. Verder zijn er andere luxe stoffen zoals fluweel of brokaatachtige stoffen zeer populair. Ook geborduurde stoffen die aan Chinees zijde doet denken zijn mooi dit najaar. Breed gezien zijn dus de luxere stoffen erg in dit jaar. Dit is uiteraard ook erg fijn vanwege de warmte die de kleding biedt.

Verder zien we veel kunstig en kleurig bont en tweed, wol en grof gebreide stoffen terug. Deze zijn weer uiteraard goed te combineren met de oversized modetrend van dit jaar.

Modetrends voor komende herfst
Suède, bont en herfst kleuren zie je deze herfst veel terug in kleding.

Kleuren

Blauw is de kleur van dit seizoen. Naast kleuren als grijs en zwart zien we verder veel rood en mosterdgeel (of oker). Dit allen zijn echt herfstkleuren die we in de natuur terug kunnen vinden en dus erg goed aansluiten op het seizoen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *