Dit moet je weten over de jeans van het merk Brams Paris

Als je nieuwe jeans moet kopen en het moeilijk vindt om spijkerbroeken te vinden met een goede pasvorm? Dan kan je kijken naar het merk Brams Paris, een bekend Nederlands spijkerbroekenmerk. Ga verder met lezen als je meer te weten wilt komen over de jeans van het merk Brams Paris.

Over Brams Paris

Brams Paris is een gerenommeerd Nederlands spijkerbroeken merk dat sinds 1975 bestaat. De jeans van het merk Brams Paris beschikken over de ultieme pasvorm voor elk figuur zodat je heel de dag prettig kunt bewegen. Daarnaast zijn de spijkerbroeken voordelig geprijsd en je kunt uitgaan van hoogwaardig kwaliteit. Het merk Brams Paris wordt voornamelijk gedragen door jongeren, maar ook volwassenen kopen steeds vaker spijkerbroeken van dit merk.

Brams Paris stretch jeans

De collectie van stretch jeans van Brams Paris is vrij uitgebreid. Niet alleen voor dames, maar ook voor de heren vind je verschillende modellen in meerdere pasvormen. Denk bijvoorbeeld aan de Brams Paris Danny, de Brams Paris Daan en de Brams Paris Jason.

Brams Paris jeans
Bestel jouw Brams Paris jeans

Brams Paris Spijkerbroeken

De spijkerbroeken van Brams Paris zijn geschikt voor elk seizoen van het jaar. Dit topmerk heeft verschillende soorten spijkerbroek modellen waardoor je elk seizoen in stijl uit huis kunt. Denk aan de Brams Paris Tom, de verschillende basic jeans en de stretch en non-stretch spijkerbroeken.

Brams Paris werkbroeken BP Functional

Je kunt ook bij Brams Paris terecht voor professionele en kwalitatief goede werkbroeken, welke worden gevoerd onder het label BP Functional. Brams Paris heeft enkele werkbroeken met Cordura, waaronder de Brams Paris Sander, de Brams Paris Willem en de Brams Paris Indy. Daarnaast kan je onder BP Functional ook werkspijkerbroeken met een duimstok zak vinden zoals de Brams Paris Mike en Brams Paris Mark. Mannen en vrouwen kunnen ook kiezen voor verschillende professionele stretch werkbroeken zoals Brams Paris David en Brams Paris Lisa. Ook de heren kunnen er terecht voor korte heren werkbroeken zoals Brams Paris Ruben.

 

Ben je op zoek naar kwalitatief goede jeans, dan moet je zeker eens een kijkje nemen in de webshop van Broeken Binkie. Al jaren zijn zij dé spijkerbroeken specialist van de Achterhoek.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *