Diverse soorten werkkleding bedrukken met jouw logo

Werkkleding is beschikbaar in verschillende vormen en soorten. Het komt nou eenmaal professioneler over wanneer je een bedrijf ziet met medewerkers die er verzorgt uitzien dankzij nette werkkleding met een bedrijfslogo of naam. Veel mensen denken dat het bedrukken van werkkleding duur is echter is het bedrukken een stuk goedkoper dan het borduren van werkkleding.
Bekijk nu de belangrijkste type kledingstukken die het vaakst bedrukt worden door verschillende branches.

Windjacks voor vrouwen en mannen

Windjacks zijn razend populair als bedrukt kledingstuk. Windjacks zijn hip en doen het nou eenmaal goed bij vrouwen en mannen. Tevens is een windjack vooral in Nederland zeer handig aangezien het zelfs in de zomers altijd weer afvragen is of het zonder jas of windjack warm genoeg is om buiten te lopen.

Bodywarmers voor agrarische bedrijven

Je ziet vaak dat agrarische bedrijven kiezen voor een bodywarmer of vest zonder mouwen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld ook denken aan de hoveniers. Je staat vaak buiten in de zon terwijl de temperaturen een beetje kwakkelen en waardoor het te warm is voor een jas om veel inspanning uit te voeren. De bedrukte bodywarmer is hiervoor de ideale oplossing en is prima om te dienen als bedrukte werkkleding.

De t-shirts en overhemden voor beurzen

Je bent vast wel eens op een beurs of evenement geweest waarbij diverse ondernemingen verschillende producten en diensten promoten. Men heeft tijdens deze gelegenheden altijd een eigen bedrukt t-shirt of een bedrukt overhemd aan. Wat je tevens veel ziet is dat bij bijzondere evenementen gratis t-shirts met bedrukking worden uitgedeeld. De ideale manier om jouw bedrijf aan de man te brengen.

De keuze voor een product dient aan te sluiten bij jouw onderneming

Het is heel eenvoudig, laat jij werkkleding bedrukken of een ander artikel? Dan werkt dat het best indien het product met bedrukking aansluit en/of teruggekoppeld kan worden richting jouw producten of diensten. Bij werkkleding dienen vooral de kleuren teruggekoppeld te kunnen worden naar jouw huisstijl. Maar bij andere artikelen kun je bijvoorbeeld denken aan sportartikelen. Wanneer jij een webwinkel hebt met diverse producten voor de fitness of een andere sport, dan zijn bijvoorbeeld zweetbandjes of trainingspakken ideaal om te voorzien van jouw eigen bedrijfslogo.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *