Drie herenschoenen trends voor deze winter

De koude maanden zitten er weer aan te komen en het is dus weer de hoogste tijd om je kledingkast even flink overhoop te gooien. De shirtjes kunnen weer worden verstopt en de warme kleding kan weer naar voren. Wanneer er een nieuw seizoen begint kijken we altijd even naar de trends van de komende tijd. De trends rondom schoenen zijn altijd een heel gedoe, want welke schoenen zijn deze winter helemaal in? En welke schoenen moet je absoluut niet meer rocken deze tijd? Om je een beetje op weg te helpen hebben wij de drie belangrijkste herenschoenen trends voor je op een rijtje gezet.

Trend 1 – Multicolor

Deze winter zal, net als de zomer, erg kleurrijk zijn. De multicolor-trend staat voor gekleurde schoenen. Bij deze trend draait het echter niet om één vrolijk kleurtje of design, maar is het leuk wanneer er veel verschillende kleuren worden gebruik. Alles mag, alles kan. Deze schoenen zijn perfect te combineren met een rustige outfit, zodat ze toch net wat extra opvallen. Valentino schoenen hebben vaak deze trend toegevoegd. Hiernaast kan je ook nog zelf schoenen ontwerpen. Nike heeft bijvoorbeeld een mogelijkheid om zelf kleurencombinaties te maken op schoenen, waardoor je het zelf zo gek kan maken als je wilt.

trends herenschoenen
Welke herenschoenen zijn deze winter helemaal in?

Trend 2 – Retro

De klassiekers onder de herenschoenen komen dit jaar weer terug. Hieronder vallen onder andere witte sneakers, bruine boots, blauwe instappers of zwarte nette schoenen. Deze schoenen hoor je als man zijn altijd wel in je kast te hebben, aangezien ze altijd wel van pas kunnen komen. Ze passen namelijk ook bij elke outfit. Bij deze schoenen kan je denken aan de welbekende allstars of Stan Smith schoenen. Iedereen kent de schoenen wel en ze raken nooit uit de mode.

Trend 3 – Krokodillenprint

Dierenprints zien we al vele jaren als trend onder de dameskleding, maar nu zien we de trend eindelijk overslaan naar de mannen. De krokodillenprint wordt gezien als een luxe print waarin leer mooi uitkomt. Het geeft een rijke uitstraling aan je schoenen, maar kan zowel bij deftige schoenen als sneakers leuk staan. Het leuke van deze printen is dat ze vaak ook in unieke kleuren komen waar je normaalgesproken niet zo snel aan zou denken. Het zijn dus vaak hele unieke schoenen die erg opvallen onder jouw outfit.

Ben je nou nog op zoek naar mooie sneakers? Bij Shoebaloo hebben ze de mooiste schoenen voor jou. Vooral de multicolor-trend zal je hier vaak terugvinden.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *