Een hoge broek

Een hoge broek biedt meerdere voordelen ten opzichte van een broek met een normale hoogte. Sowieso zit je met een hoge broek dit seizoen qua mode helemaal goed.

Pasvorm
Doordat een hoge broek over je taille valt, zorgt de broek ervoor dat je lichaam hier mooi strak gevormd wordt. Bij een gewone broek wil het overtollige lichaamsvet nog wel eens over de broek heen krullen. Met een hoge broek wordt dit netjes ingepakt en heb je een mooiere taille.

Figuur
Een hoge broek laat je figuur ook veel beter uitkomen dan een normale broek. Het is misschien even wennen, maar een hoge broek sluit precies aan bij het slankste deel van de vrouw. Het zal je in eerste instantie verbazen hoeveel een hoge broek voor je kan doen.

2015
Op dit moment is de hoge broek helemaal het item van deze winter. Je ziet er iedereen mee lopen. Het mooie aan de broek is dat je er net zo veel en misschien nog wel meer mee kanten mee op kan dan met een normale broek. Ga gewoon lekker voor die gewassen denim met gaten erin.

Bouwvakkers decolleté
Ook een mooie bijkomstigheid is dat je niet meer bang hoeft te zijn bij het bukken. Alles blijft zeker netjes in de broek zitten.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *