Flared jeans, dé nieuwe trend!

Flared jeans

Een flared jeans is een spijkerbroek met wijd uitlopende pijpen. De broek komt voor in verschillende stijlen, motieven en stoffen. Ook kun je kiezen voor een hoge of lage taille. Ze zijn verkrijgbaar in een korte versie en een lange versie. De korte versie valt net boven de enkels en de lange versie bedekt je voeten. Ook is er een tussenweg. De broek valt dan net niet helemaal over je schoenen heen. Naast dat de broek natuurlijk erg mooi is zitten er nog meer voordelen aan een flared jeans. De wijde pijpen zorgen er namelijk voor dat je langer en slanker lijkt! Wie wil dat nou niet!?

Terug van weggeweest

In de jaren 70 was de flared jeans helemaal hot. Hij is een tijdje uit de mode geweest maar nu weer helemaal hip!

Flared jeans, dé nieuwe trend!
Flared jeans, dé nieuwe trend! Heb jij hem ook zo gemist?

Hoe draag ik de flared jeans?

Een flared jeans is heel makkelijk te combineren met kledingstukken die jij mogelijk al in je kast hebt hangen.
Ga je voor casual? Kies dan voor een basic shirt en comfortabele sneakers. Draag er een leuk bikerjack overheen! Heb je het toch liever iets netter? Kies er dan voor om er een mooie blouse erboven te dragen. Ook kun je ervoor kiezen om voor de echte seventies look te gaan. Draag een leuke gepofte blouse boven je flared broek en stop die bij je broek in. Draag een mooie zonnebril en een flaphoed en you’re back in the seventies! Om het helemaal af te maken kun je er een suède item bij dragen.

Waar kan ik een flared jeans kopen?

Er zijn verschillende winkels waar ze de flared jeans verkopen. Hij is immers weer helemaal in de mode en je ziet hem op straat vaak voorbij komen. Ook op internet zijn er sites te vinden waar je een flared jeans kan kopen. Ben jij al overtuigd en loop jij binnenkort ook in een flared jeans?

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *