Haarkleuren zomer 2017

Helemaal 2017

Elk jaar zijn er nieuwe trends op het gebied van haarmode en haarkleuren. Ook het jaar 2017 kan uiteraard niet achterblijven. Deze zomer mag ons haar gezien worden! En heel opvallend hoeft het eigenlijk niet eens te zijn. De zogenaamde nude-tinten zijn helemaal hip deze zomer. Het fijne is dat deze “kleuren” voor iedereen geschikt zijn. De kleur dient aan jouw huidskleur te worden aangepast, licht of donker, en alles daar tussenin. Simpel maar modern! Om het kapsel wat extra pit te geven kan er gewerkt worden met highlighs en lowlights.

Opvallende kleuren zomer 2017

Wil jij liever voor de dag komen met een opvallende kleur? Geen probleem. Helemaal zomers zijn de verschillende blonde kleuren die het modebeeld gaan bepalen. Je bepaalt zelf hoe je met je kleur “speelt”. Lichte of donker accenten verwerken in je kapsel doen het goed in 2017. Wil je echt knallen? Dan kies je voor een rose gold haarkleur. Hier val je zeker mee op én je voldoet helemaal aan de “eisen” van de laatste haartrends. Zelfs een koperkleur behoort tot de zomermode van dit jaar. Ook hier zijn lichte en donker accenten in te verwerken.

Haarkleuren zomer 2017
Ombre is niet weg te denken deze zomer. Het is al een tijd hip maar deze trend waait niet zomer over!

Ombre

Deze stijl moet zeker genoemd worden. We zien deze trend al een geruime tijd, ook in 2017 kom je hier prima mee voor de dag. Een korte of een lange overgang? Dat bepaal je zelf.

Tot slot

Uiteraard moet je houden van de kleur die je kiest. Een kleur kies je niet omdat het voldoet aan een modeplaatje maar omdat je je er goed bij voelt. Je moet de kleur mooi vinden, je draagt deze tenslotte op je hoofd. Een kapper kan je perfect adviseren op dit gebied en samen kunnen jullie kijken welke kleur of kleuren het beste bij jou passen. Laat die zomer maar komen!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *