Handige tips voor textiel bedrukken

Zowel voor bedrijven als voor particulieren is het bedrukken van textiel erg leuk en handig. Als particulier kun je zo namelijk makkelijk zelf de kleding maken die volledig voldoet aan jouw mensen. Je koopt zelf gewoon een model t-shirt of een heel ander soort textiel en laat daar vervolgens heel makkelijk jouw favoriete print op drukken. Maar ook voor bedrijven is textiel bedrukken ideaal. Denk bijvoorbeeld aan uniforme bedrijfskleding voor alle medewerkers, of bedrukt textiel om in te zetten als promotiemiddel of relatiegeschenk. Voor deze laatste vorm geven we je hieronder graag een aantal handige tips.

Verplaats je in je doelgroep

Je doelgroep is ontzettend belangrijk. Alles hangt van hen af en je doel is dan ook om hen te verblijden met bedrukt textiel, in welke vorm dan ook. De mogelijkheden zijn oneindig met het huidige grote aanbod textieldrukkerijen. Of je nu een bakhanddoek, een pannenlap of een polo wilt bedrukken, het kan allemaal tegenwoordig. Kies niet zomaar iets wat je zelf leuk vindt, maar ga na waar jouw doelgroep blij van zal worden. Kleurkeuze, maat en ontwerp zijn dan dus erg belangrijk. Kiest u ervoor om een kledingstuk te bedrukken, ga dan voor een universele maat óf verdiep er u van tevoren in welke maat uw doelgroep heeft. Bovendien wil je natuurlijk dat ze het product ook gebruiken, zodat jouw bedrijf op zoveel mogelijk plekken gezien wordt. Een origineel ontwerp verhoogt deze kans natuurlijk ook!

Passend bij bedrijfsstijl

Op het gebied van kwaliteit, zowel qua textiel als qua drukwerk, zijn er tegenwoordig ook vele mogelijkheden. Zorg er dan ook voor dat de kwaliteit en stijl waar je voor kiest, naadloos aansluit bij jouw bedrijfsstijl. Staat jouw bedrijf garant voor de beste kwaliteit en een exclusief product? Haal het dan vooral niet in je hoofd om een of ander goedkoop shirtje met slechte bedrukking uit te delen aan (mogelijke) klanten of relaties!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *