Hippe en betaalbare horloges

Sinds 2000 maakt het merk Oozoo super hippe en betaalbare horloges. In no-time zijn ze ontzettend populair geworden dankzij hun unieke design. Een paar keer per jaar brengt het merk nieuwe collecties op de markt. Daardoor zijn de horloges altijd trendy zonder hun karakteristieke Oozoo look te verliezen.

Japanse kwaliteit

De klokjes in Oozoo horloges zijn zogenaamde Miyota Japanse kwarts. Miyota bewegingen zijn ultra nauwkeurig. Oozoo horloges hebben dan ook een goede kwaliteit. Een deel van de Oozoo collectie bestaat uit horloges die druk kunnen weerstaan tot 2, 5 of 10 bar. Interessant voor de duikers onder ons! De behuizing van de klokken is roestvrijstaal wat bovendien vrij van nikkel is, gecombineerd met krasbestendig mineraal glas. De horloges met een leren bandje zijn niet gelijmd maar genaaid en hebben een sluiting van roestvrijstaal. De garantie op Oozoo horloges is 1 jaar.

5 Oozoo series

Oozoo heeft 5 soorten series horloges.

  • Oozoo Timepieces
  • Oozoo Silicone
  • Oozoo Steel
  • Oozoo Vintage
  • Oozoo Junior

De meeste kenmerkende serie is Oozoo Timepieces. Deze horloges hebben een simplistisch ontwerp voor zowel dames als heren. Door de eenvoud zijn de horloges tijdloos en passen ze bij elke outfit. De Oozoo Silicone serie is gemaakt van een ander materiaal (you guessed it: siliconen). De horloges zijn unisex en hebben een klokje van 49 mm. Ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Oozoo Steel horloges zijn uiteraard van staal en zeer stoer. Als je op zoek bent naar een klassiek horloge is de Oozoo vintage lijn iets voor jou. Deze horloges hebben de grote klok waar Oozoo bekend om staat, maar de behuizing is met 7 mm zeer plat. Deze serie is bovendien waterdicht tot 2 bar aan druk. Voor kids is er de Oozoo Junior collectie. Deze horloges zijn hip en sportief. Er is keuze uit leren en siliconen bandjes.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *