Hippe sneakers merken

Sneakers zijn een echte statement bij een outfit. Naast dat sneakers perfect zijn om dagenlang op te lopen, zijn sneakers ook zeer modebewust. Een simpele outfit is al snel om te toveren tot een gewaagde look met de juiste sneakers. In deze post zullen de beste en hipste sneakermerken van het moment onder de aandacht gebracht worden.

Waarom sneakers
Wat zijn nu precies de voordelen van het dragen van sneakers?
• Sneakers zijn fijne loopschoenen, je kunt urenlang op sneakers lopen zonder dat je voeten moe worden.
• Persoonlijk. Er zijn veel verschillende soorten sneakers, je kunt hierdoor je persoonlijke stijl laten spreken door sneakers.
• Uitstraling. Sneakers geven je een hippe uitstraling.
• Passend. Sneakers passen bij elke gelegenheid. Vrije tijd, werk of zelf als een stoere en gewaagde keuze onder een jurk of pak.

Adidas
Een van de bekendste sneakermerken en koploper in de sneakerbranche is Adidas. Dit merk heeft een geheel authentieke uitstraling en een basiclook. Vanuit het standaardmodel Adidassneaker zijn er veel limited editions. Dit zijn de karakteristieke sneakers, maar dan met een bijzondere print of in samenwerking met een designer.

Nike
Nike staat ook bekend om zijn sneakers. De sneakers van Nike hebben altijd een sportieve uitstraling. Nike heeft verschillende modellen sneakers en deze zijn alle soorten en kleuren beschikbaar. De zwarte Nike sneakers waren in 2015 helemaal hot. Zowel als sportschoen als sportieve schoen voor onder een jurk.

Vans
Een aantal jaar geleden kwam Vans op de Nederlandse markt en het was gelijk raak. De typische vormgeving van de schoenen van Vans spraken menigeen aan. Nog altijd zijn Vans geliefd. De sneakers van Vans hebben een net wat alternatievere uitstraling en wordt vaak in de skaters- en surferscène gedragen. Sneakers van Vans zorgen voor een authentieke look.

Sneakers zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Waar het eerst alleen in bepaalde scènes voorkwam, is tegenwoordig iedereen weg van sneakers.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *