Hockeytassen

Hockeytas

Een hockeytas is een onmisbaar item wanneer je hockey als sport beoefent. Want tijdens het spelen van hockey heb je heel wat spullen nodig en het is het meest praktisch om deze mee te nemen in een echte hockeytas. Welke hockeytas je het beste kunt kopen, is afhankelijk van o.a. het niveau waarop je hockeyt. Hieronder lees je een korte uitleg over de verschillende hockeytassen:

Sticktas

Een sticktas is een langwerpige hockeytas. In deze tassen kun je perfect een of meerdere sticks meenemen. Er zijn kleinere tassen die geschikt zijn voor 1 stick, maar er zijn ook sticktassen te koop voor meerdere sticks. Meestal heeft zo’n tas ook nog meerdere opbergvakken voor bijvoorbeeld sportkleding of wat eten of drinken. Vaak kan een sticktas op de rug worden gedragen.

Schoudertassen

Ook schoudertassen zijn prima geschikt om je hockeyspullen in te vervoeren. Deze tassen hebben een lange schouderband en twee kortere. De tas heeft een groot vak om je spullen in op te bergen en daarnaast hebben ze vaak nog een losse stickhouder.

Ballentas

Wanneer je maar een bal mee wilt nemen, kun je deze natuurlijk prima in de sticktas of schoudertas doen. Soms is het echter nodig om meerdere ballen of zelfs veel ballen mee te nemen en dan is een speciale ballentas ideaal. Er zijn zelfs tassen waar wel meer dan 100 ballen in passen. De meeste hockeyteams hebben een ballentas voor bij de training en bij wedstrijden. Bij hockey is het prettig om voldoende ballen tot je beschikking te hebben.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *