Horloges

Horloges worden ook in deze tijd nog veel gedragen. Het is praktisch en mensen dragen het ook voor de sier. Bij nbd-auctions kunt u goedkoop via een veiling aan een horloge komen. 

Er zijn verschillende soorten horloges:

  • Analoog;
  • Automatisch;
  • Chronograaf;
  • Designer;
  • Digitaal;
  • Duikhorloges;
  • Titanium;

Analoog

Analoge horloges zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen van bekende merken als Casio, Guess en Esprit. De wijzerplaat van een analoog uurwerk heeft Romeinse cijfers, Arabische cijfers of streepjes die de verschillende tijden aangeven. Voor elk budget zijn horloges te vinden.

Automatisch

Bij automatische uurwerken hoef je geen batterij te vervangen. Het merk Orient heeft een lange traditie in het maken van automatische uurwerken voor zowel mannen als vrouwen. Ze zijn uniek door de diverse banden van leer, edelstaal en titanium. Die zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Chronograaf

Een chronograaf horloge is te herkennen aan de klokjes in het midden van de wijzerplaat. Festina is een merk dat dit type verkoopt. Het uurwerk van een chronograaf meet korte tijdsintervallen door middel van een stopwatch. De klokjes hebben allemaal een andere functie. Je kunt de klokjes bedienen met de knoppen op de kast.

Designer

Designer uurwerken zijn te herkennen aan unieke ontwerpen. De creaties van Danish Design, Skagen en Jacob Jensen zijn stijlvol vormgegeven. Andere merken onderscheiden zich door opvallende kleuren te gebruiken.

Digitaal

Digitale horloges zijn steeds populairder geworden. Casio is een bekend merk dat dit soort horloges ontwerpt, evenals Adidas en Timex. De variatie aan wijzerplaten, functies en materialen bieden voor iedereen wat wils.

Duikhorloges

Duikhorloges zijn beschikbaar in diverse merken. Als je duikt is betrouwbaarheid van het uurwerk belangrijk. De wisselende omstandigheden waarin een duiker zich bevindt eisen waterdichtheid, krasvaste glazen en duidelijke tijdsaanduiding. Het merk Orient biedt uurwerken die onder alle omstandigheden functioneren.

Titanium

Lichtgewicht titanium wint aan populariteit. Scandinavische merken als Danish Design, Skagen en Jacob Jensen gebruiken de positieve eigenschappen van dit materiaal met verschillende ontwerpen. Titanium is anti-allergeen en perfect voor mensen die geen andere metaalsoorten kunnen dragen.

 XXL

TW Steel wordt gezien als de ontdekker van de XXL horloges. De grote klokken zijn beschikbaar in verschillende ontwerpen van klassiek tot sportief.

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van type horloges. Er zij nog veel meer soorten. Houd de website in de gaten voor veilingen van deze uurwerken.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *