Kleding style tips!

Bent u opzoek naar kledingstyletips? Dat is heel begrijpelijk. De trendy fashion veranderd ieder jaar, iedere maand en soms wel iedere week. Het is begrijpelijk dat u op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen, want zo is uw fashion op zijn best!

Websites zoals die van ons en bijvoorbeeld kledingstyletips.nl zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van de laatste updates op het gebied van styling.

Afkleden
Er zijn verschillende methodes om je af te kleden. Zo kun je bijvoorbeeld corrigerend ondergoed dragen om ervoor te zorgen dat slanker lijkt. Ook is het dragen van donkere kleren (zwart, donkerblauw en paars) iets typisch kenmerkends wat veel gebeurd op het moment dat een vrouw wat voller is. Dit alles helpt je er net even wat slanker uit te zien dan je daadwerkelijk bent.

Wat is trendy op dit moment?
Trendy kleuren in 2015 zijn blauw in de vorm van mint, en turqoise. Ook de kleur donkerblauw is erg populair. Helemaal nu richting de wintermaanden is donkerblauw prima te combineren met grijs en of roze.

Wat was deze zomer trendy?
Blauw. Ook veel blauw was het deze zomer helemaal. In combinatie met wat leuke felle kleuren en niet te vergeten een zonnebril! De laatste jaren zijn de Ray-Ban zonnebrillen erg populair, maar dat komt vooral door het model. De aviator is een zeer populair model wat de afgelopen jaren enorm veel verkocht wordt. Heb je nu net wat minder budget dan de mensen om je heen? Koop dan gewoon een aviator model van een ander merk. Deze brillen zijn al voor een paar euro per stuk te koop. Wil je er echt bij horen en doen alsof je een echte Rayban draagt? Koop dan je zonnebril op een braderie in het buitenland.

Wij raden altijd aan, te blijven wie je bent. Namaak kopen is iets wat wij zeker niet stimuleren. Wel een merk dragen, maar niet betalen?

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *