Kleding van parajumpers

Wanneer je stoere kleding zoekt, dan is de kleding van Parajumpers misschien iets voor jou! Parajumpers is een populair kledingmerk dat in 2006 werd opgericht door de designer Massimo Rosseti. Na een ontmoeting met een parajumper raakte hij geïnspireerd en besloot hij het merk Parajumpers te beginnen. Parajumpers zijn extreem goed getraind en worden ingezet bij reddings- en zoekoperaties in de meest extreme omstandigheden. Dat kan bijvoorbeeld een schip met een noodsituatie zijn, bergbeklimmers die op grote hoogtes vast zitten of onderzeeërs die zijn gezonken. Zoals je wel kunt lezen houden deze Parajumpers zich bezig met het redden van mensen in de meest extreme situaties. De inspiratie die Massimo Rosseti opdeed na de ontmoeting met een parajumper kun je terugzien in de kleding die hij ontwerpt. Zo zijn de jassen bestand tegen zeer zware weersomstandigheden.

De kleding van Parajumpers

De kleding van Parajumpers wordt gemaakt met zeer geavanceerde componenten en extreme innovativiteit. De prijs mag dan iets hoger liggen dan een gemiddelde winterjas, maar dat zie je terug in de kwaliteit én levensduur. Zo hoef je na aankoop van een parajumpers winterjas de komende jaren geen nieuwe winterjas meer te kopen. Ook hoef je niet bang te zijn dat de kleding uit de mode raakt. De looks van Parajumpers kleding blijven namelijk jarenlang in de mode.

parajumpers
Kleding van het merk Parajumpers

Kleding van Parajumpers bij Hans Voortman

Lijkt deze kleding van Parajumpers jou iets? Dan ben je bij Hans Voortman aan het juiste adres! Zo beschikt men over een breed én diep aanbod van kleding van het merk Parajumpers. Zo vind je bij Hans Voortman verschillende jassen van de beste kwaliteit voor zowel mannen als vrouwen. De jassen van Parajumpers kun je makkelijk herkennen door de gele band die aan elke jas zit. Naast jassen vind je ook T-shirts, truien, petjes en andere kledingstukken van Parajumpers bij Hans Voortman.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *