Kleding volgens de laatste mode scoren?

De uitverkoop vind ik altijd een feestje. Het geeft me een kick als ik kleding kan scoren met minimaal 30% korting. Laatst vond ik laarsjes die ruim 70% waren afgeprijsd. Mijn dag kon niet meer stuk! Gelukkig voor alle modeliefhebbers zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om je kleding met korting te kopen.

Mid-season sale

Ten eerste houden winkelketens tegenwoordig steeds vaker uitverkoop. Waren vroeger de kerst- en zomervakantie dé momenten waarop je kleding voor een zacht prijsje kon vinden, de laatste jaren heeft de “mid-season sale” zijn intrede gedaan. Superhandig, want waar het vroeger ging om de laatste restanten van de zomer- of wintercollectie, kun je nu midden in het seizoen de actuele modetrends shoppen met minimaal 30% korting. Meestal zijn alle maten nog voorradig ook. Het mooie is bovendien dat niet alleen de winkelfilialen deze uitverkoop houden, maar ook veel webshops.

Opheffingsuitverkoop

Ten tweede zie je tegenwoordig steeds vaker borden met “opheffingsuitverkoop” in etalages verschijnen. Op zich niet fijn als het een van je favoriete winkelketens betreft, maar het is altijd handig om even te gaan kijken welke kleding er nog in de rekken hangt. Met een beetje geluk vind je een geweldige outfit volgens de laatste modetrends voor een spotprijs.

Outlet stores

Ten derde kun je ervoor kiezen om te winkelen in speciale “outlet stores”. Hier vind je vaak merkkleding van het actuele of het vorige seizoen met heel aantrekkelijke kortingen. Er zijn de afgelopen jaren zelfs verschillende outlet centra verrezen waar je de hele dag op zoek kunt naar betaalbare maar mooie mode. Erg fijn als je er gelijk een dagje uit van wilt maken met je moeder, dochter of een paar vriendinnen.

Veel succes met het vinden van een mooie outfit voor een zacht prijsje!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *