Kledingtrends voorjaar 2017

Buiten vriest het nog hard en ligt er nog sneeuw, maar de nieuwste kledingtrends voorjaar 2017 zijn inmiddels al wel bekend. Nou denk je vast er nog niet aan om in voorjaarskleren te gaan lopen, maar kan je alvast wel inspiratie en ideeën op wat betreft gepast kleding voor in het voorjaar.

De laatste kledingtrends voorjaar 2017

Natuurlijk is het belangrijk dat je kleding aantrekt wat jezelf mooi vindt en waarin je jezelf prettig voelt. Maar als je iets niet wilt kopen ben je toch beperkt met het aanbod vanuit de winkels. Wat in de winkels te koop is, is vaak de laatste mode waarin bepaalde trends zijn te ontdekken. Voor de kledingtrends voorjaar 2017 zijn veel kleur, stof, bloemen en strepen beschikbaar. Ook meer bloot, blote buiken en diepe V-halzen doen hun opwachting.

Rokken

Rokken wordt ook een veel geziene trend in het voorjaar van 2017. Van een minirok tot een rok die ver over de knie hangt, de rokken zijn over het algemeen genomen wel wijder of lopen wijdt uit. Deze trend zien we ook in de broeken die weidser zijn.

Kledingtrends voorjaar 2017
In de kledingtrends voor het voorjaar van 2017 zie je veel rokken en meer bloot. Het moet natuurlijk bij je passen, draag altijd iets waar jij je goed in voelt.

Meer bloot

Ook is de kledingtrend voor het voorjaar 2017 meer bloot en dat is goed terug te zien aan het aantal bustiers. Veel bustiers of kleine topjes die wel wat weg hebben van een korset of aangeklede bh en heel duidelijk zichtbaar zijn. Dit in combinatie met een transparant kledingstuk of met een jasje of vestje.

Upgrade wit overhemd

Ook is het witte overhemd zeer hip bij de kledingtrends voorjaar 2017. Veelal in een aangepaste of bijzonder uitvoering, waarbij je kan spreken van een upgrade van het gewone witte overhemd. Een bijzonder model met lange mouwen bijvoorbeeld of een bijzondere stof. Ook komen kledingstukken met horizontale en verticale strepen veel terug in beeld voor het voorjaar van 2017. Tenslotte zijn ook de trenchcoats een graag geziene trend in het voorjaar.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *