Led schoenen, niet maar zo een paar sneakers

Je hebt een verlichte dansvloer, en je hebt een paar schoenen, maar tegenwoordig heb je ze ook gecombineerd. Er is namelijk een nieuwe trend, verlichte schoenen. Deze simulation shoes hebben verlichting in de meest te gekke kleuren in de zool, en zorgen er dus voor dat jij op iedere party de show steelt.

Waarom verlichte schoenen?

Waarom niet? De tijden dat schoenen alleen bescherming boden zijn allang voorbij. Tegenwoordig kies je schoenen uit omdat je zo mooi vindt, en niet meer om tijdens het jagen te voorkomen dat er een speer van een andere holbewoner in jouw voet komt. Dus waarom zal je niet kiezen voor een paar écht hippe sneakers.

Deze lichtgevende schoenen worden in Engelstalige landen Simulation Shoes genoemd. Dit omdat jij degene bent die beslist of de led lampjes aan of uit staan. Maar dat niet alleen, je kunt ook nog eens zelf aangeven in welke kleur de lampjes moeten schijnen. Rood, groen of blauw, jij bent de baas. Zo moeilijk is het dus niet meer om de mooi boy of de coole chick te zijn op iedere party. Uiteraard zijn de simulation schoenen ook leuk om cadeau te doen. Een liefhebber van feestjes of gewoon van opvallende schoenen? Wat het ook mag zijn, jouw led schoenen cadeau, zoals aangeboden in de webshop van Lichtgevende led schoenen, zal zeker gewaardeerd worden!

Rollende schoenen

Niet alleen schoenen met lampjes zijn anno 2016 helemaal trendy, maar ook schoenen met wieltjes zijn de nieuwe trend. Deze zogenoemde Heelys, hebben éen of twee wieltjes in de zool verwerkt. Zo kun je dus gewoon door de straten skaten, maar is de aanschaf van skeelers niet meer nodig. De rollende schoenen hebben een gewoon strak sneaker design, dus als jij uit het niets begint te skaten, laat jij alle andere mensen toch even raar kijken. Let wel op dat jij bij gebruik van deze rollende sneakers rekening houdt met een aantal veiligheidseisen, zoals goede bescherming die in deze video bekeken kunnen worden.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *