Lentejassen

Na de enorme koudegolf van de laatste tijd, zijn we als mens wel weer even toe aan een lentezonnetje en wat hogere temperaturen. De winter laten we het liefst zo snel mogelijk achter ons. We willen weer dunnere kleding dragen, onze benen laten zien en genieten van de zon. De lente kan er fraai uitzien maar toch nog frisjes aanvoelen. Een zomerjasje is dan nét even te fris en een winterjas wordt al snel te warm. De beste optie is een lentejas. Een jas die je kunt dragen tijdens de frissere voorjaarsdagen die net even tussen kou en warmte inzitten.

Wat is de juiste lentejas

De juiste lentejas is niet te dun en niet te dik. Simpelweg gezien is de lentejas een tussenjas die je in de tussenseizoenen kunt dragen. Dus ook de herfstperiode is uitermate geschikt om een lentejas te dragen. In het najaar zijn er ook van die dagen dat het zonnetje nog kracht heeft en de temperatuur te hoog is voor een winterjas. Lentejassen zijn functionele kledingstukken die je eigenlijk altijd in je garderobekast moet hebben. Gemakkelijk draagbaar en bestand tegen een eventueel fris briesje.

Lentejassen
De spijkerjas doet het ook nog altijd goed als lentejas

Kleurige lentejas

Ben je de kleuren van de afgelopen wintermaanden helemaal zat? Het voorjaar biedt genoeg frisse tintjes om je weer helemaal happy bij te voelen. Je krijgt pas echt een lentegevoel met kleuren als lichtblauw, zachtgroen- en geel, roze en mooie ecrú tinten. Het donkerbruin en donkerblauw kunnen we met een gerust hart een poosje achter ons laten en weer genieten van frisgetinte lentejassen. De jasjes met prints als rozen, gekleurde strepen en stippen zijn ook helemaal hot het komend seizoen. Door een jas met rozenprint te dragen, kom je direct in een lentestemming.

Doorgestikte jasjes

De doorgestikte licht gewatteerde jasjes zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Deze jasjes geven je nog nét even een beetje wintergevoel maar doen door hun kleurtjes denken aan de zomer. De gewatteerde jasjes vallen nét even op de heup en zijn met veel kledingstukken te combineren. Kan prima met een chique jurkje maar staat ook weer stoer met een nauwe jeansbroek. Deze doorgestikte lentejassen zijn prima om erbij te houden tijdens een koele dag in de zomer. Dit multifunctionele kledingstuk is een aanwinst in de kledingkast en zal steeds weer worden gedragen. Lentejassen zijn een welkome aanvulling en geven een vrouw de keus om deze altijd te dragen wanneer de lente er aan komt. Kijk voor meer informatie op de desbetreffende websites en laat je voor de komende lente inspireren.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *