Leuk kapsel

“Als je haar maar goed zit!” Dat is echt mijn motto geworden de laatste jaren. Maar hoe vindt je nou de kapper van je dromen? Iemand die niet te veel afknipt en precies weet wat jij wilt hebben? Die is meestal lastig te vinden. Hier wat tips!

Onderzoek doen

Je vertrouwt je dierbare lokken alleen toe aan de allerbeste. Dit vergt tijd en onderzoek. Je gaat op zoek naar een kapper bij jou in de buurt en heb je tijd ga dan zeker even langs. Dan heb je direct gezien wat voor vlees je in de kuip hebt en laat je niets aan het toeval over.

Mensen aanspreken

Ben je in de stad en zie je iemand met een leuk kapsel? Spreek degene aan! Vraag niet alleen waar degene geknipt is, maar ook naar de hairstylist. Zo heb je directe en waardevolle informatie van een ervaringsdeskundige waar jij je oordeel van kan laten afhangen.

Bouw een relatie op met je kapper

Aan je relatie werken; het moet niet alleen met je partner, maar ook met je kapper. Hij of zij neemt immers je lokken onder handen. Spannend natuurlijk. Praat met je kapper, geef complimentjes en bouw zo een relatie op. Het werkt ontspannend en maakt je kappersbezoek een stuk aangenamer.

Geniet

Maar het belangrijkste van alles: geniet van je bezoek aan de kapper. Je hebt even een momentje voor jezelf. Dat is belangrijk in drukke tijden. Een goede locatie is de kapper in Breda in de wijk Ginneken. Voor een goede service en een ontspannen bezoek ben je daar aan het juiste adres!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *