Luxe kleding voor stijlvolle gelegenheden

Af en toe zijn er van die gelegenheden waar je gewoon niet goed voor weet wat je er bij aan moet doen. Een pak zou te deftig zijn, en je kan ook niet gewoon in je spijkerbroek en je t shirt aankomen zetten. Dus wat doe je dan aan? Een overhemd met een zwarte broek kan natuurlijk altijd wel, maar het is wel leuk om er een beetje speciaal uit te zien. En daar is een perfect merk voor, namelijk Michael Kors. Dit merk heeft een hele hoop kleding, dat bijzonder stijlvol is, en er ook erg luxe uitziet. Daarom is het dus perfect voor de wat deftige gelegenheden, waar je echt in stijl aan wilt komen. En behalve dat je in stijl aankomt, zal je ook nog eens opvallen. Want de meeste van Michael Kors zijn designs, zijn een stuk anders dan wat je normaal ziet. Leuk dus als je is wat anders aan wilt doen,

Vooral voor de dames

Michael Kors is vooral voor de dames een ontzettend goed merk om aan te schaffen. Met zijn ontzettend mooi gedesignde jurken is er werkelijk een jurk voor alle soorten gelegenheden. En waar bij de meeste grote merken de prijs erg hoog ligt, vooral bij kledingstukken zoals jurken, valt dit bij Michael Kors heel erg mee. Voor tussen de 150-200 euro heb je al een prachtige jurk in je bezit. Ook tassen zijn niet te vergeten bij dit merk. Deze zijn misschien wel het beste aan dit merk. Er is een ontzettend brede variatie aan tassen, en de ene is nog mooier dan de andere. Vaak ook erg luxe gedesigned, kan je zeker een paar extra blikken vangen met deze tassen!

Michael Kors kleding
Michael Kors kleding

Erg populair onder de beroemdheden

Misschien niet even belangrijk voor iedereen, maar persoonlijk vind ik het erg interessant. Michael Kors heeft door de tijd heen al ontzettend veel beroemdheden aangekleed. Een paar van de beroemdheden zijn bijvoorbeeld Olivia Wilde, Blake Lively, Jennifer Lawrence, en Taylor swift. Ook in het witte huis doet Michael Kors het erg goed. Zo zijn Melania Trump en Ivanka Trump ook herhaaldelijk gespot in Michael Kors. Michelle Obama droeg een Michael Kors jurk naar haar eerste officiële portret als de First Lady van Amerika. Dus als je deze kleding aandoet, kan je jezelf een beetje vergelijken met een beroemdheid, wat altijd leuk is. Dit laat je nog mooier voelen dan dat je er al uitziet in deze kleding!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *