Naar de kapper voor een nieuw kapsel

Zelf je haar knippen is niet zo eenvoudig. Tenzij je de tondeuse erop zet en je hoofd helemaal kaal scheert, zal het je niet lukken om je haar zelf te knippen. Gelukkig zijn er kappers die je haar graag onder handen nemen en je een mooi kapsel aan willen meten. Misschien wil je een mooi permanentje of juist een heel ruig kapsel. Het kan ook dat je eens iets heel anders wilt, dan je gewend bent. In de kappersbladen die bij de kapper liggen, kun je ideeën opdoen voor een leuk model. Zeker als je naar een vaste kapper gaat, kent deze je haar goed en kan hij of zij je goed adviseren over wat je leuk zal staan of wat haalbaar is met jouw haar.

Zomermode

De kapper in Alphen aan den Rijn kan je alle zomertrends bijpraten van wat nu nieuw is. Zo kan je precies zien welke stijlen mogelijk bij jouw passen. De kapper kan je heel goed voor leggen wat bijvoorbeeld bij jouw zal staan.

Voor een pruik naar de kapper

Als je vanwege ziekte je haar bent kwijtgeraakt, kun je bij de kapper ook terecht voor een mooie pruik. Er zijn kappers die met echt haar werken, zodat het er heel natuurlijk uitziet en mensen niet zullen merken dat je een pruik op hebt. De kans is groot dat het sterk lijkt op je eigen haar. Dat geldt uiteraard ook voor de haarkleur. Ook als je je haar wilt laten groeien en doneert voor een goed doel, kan je bij veel kappers terecht.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *