Numph, het merk voor de jonge stoere vrouw

Numph is het kledingmerk voor de jonge vrouw die op zoek is naar een alledaagse look die zowel hip als elegant is. Opgericht door zeven jonge vrouwen kan dit merk als geen ander voor deze geslaagde combinatie zorgen.

Numph kleding is tijdloos en vrouwelijk zodat ze de perfecte outfit vormt om te dragen op de werkvloer. Maar het kenmerkende aan de kledingstukken is dat ze net dat tikkeltje extra hebben. Ze zijn ontworpen met het oog voor detail en hebben elk een eigen, unieke creatieve toets. Numph maakt graag gebruik van figuren en patronen maar vindt toch een juiste balans tussen fantasie en soberheid. Zo gebruikt zij dierenfiguren en bloemenprints maar met zachte kleuren zodat de kledingstukken sprankelend en jeugdig zijn maar toch stijlvol.

Door het dragen van de kleding van Numph straalt u zelfvertrouwen uit maar toch behoudt u een jeugdige, frisse uitstraling.Numph maakt kleding voor alle seizoenen en dit tegen een betaalbare prijs. Voor de vrouw die het graag speels houdt zijn er talloze kleedjes ontworpen die gecombineerd kunnen worden met een pulletje of een toffe, korte blazer. Maar Numph heeft ook hippe broeken in de aanbieding die samen met een effen t-shirt een stoere look creëren.
Kortom, Numph heeft voor iedere jonge vrouw wat wils!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *