Onafhankelijke, originele kleding uit het Verenigd Koninkrijk

Diva Catwalk is een Britse online mode retailer. Sinds 1985 specialiseren ze zich in zogenaamde prêt a porter jurken: kleding die je niet slechts een keer per jaar aan kunt. Diva Catwalk is onafhankelijk. Alle kleding is origineel en wordt gemaakt in het Verenigd Koninkrijk.

 

De stijl van Diva Catwalk

 

Het merk staat bekend om strakke lijnen die flatteus zijn voor je silhouet. Ook de stof is typerend: stretch stof van hoge kwaliteit. Je ziet een vleugje vintage terug in de designs. Met kleding van Diva Catwalk ben je altijd goed gekleed. Of het nou voor een brunch meeting is, een presentatie bij een cliënt of een feestelijk diner, jij bent er klaar voor om te stralen. Diva Catwalk jurken kun je dag en nacht dragen.

 

Een eigen shop, een eigen merk

 

Diva Catwalk verkoopt in tegenstelling tot andere online shops geen kleding van andere merken. Zo kunnen ze garanderen dat je prachtige kleding van hoge kwaliteit geleverd krijgt. Van ontwerp tot productie tot verkoop: het gebeurt allemaal vanuit het Verenigd Koninkrijk.

 

diva catwalk

 

Het assortiment van Diva Catwalk

 

Diva Catwalk heeft een groot assortiment, maar met een duidelijk herkenbare stijl. Daarom tref je nooit een allegaartje aan in de online shop. Het assortiment van Diva is op te delen in verschillende collecties. Allereerst zijn er de Diva Classics. Deze collectie bestaat uit tijdloze jurken die je van dag tot avond kunt dragen en die bovendien makkelijk te combineren zijn. De jurken worden gekenmerkt door een beperkt aantal details zodat ze stralen in hun eenvoud. Zo zijn de jurken meestal effen. De kleuren zijn zeer uiteenlopend: van lila tot mintgroen tot zwart. De Seed collectie van Diva bestaat uit iets meer understated modellen. Hier zie je bijvoorbeeld mouwtjes en jurken tot onder de knie. De Vintage Style collectie spreekt al bijna voor zichzelf. Wijde rokken, gedetailleerde bloemenpatronen en aantrekkelijke details.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *