Onmisbaar item: grijze t-shirt

Een onmisbaar item voor elke man is het onder shirt.  Deze zijn er in verschillende kleuren namelijk wit, zwart maar ook  de grijze T-shirts. Deze heren onder shirts worden gemaakt van lichte, dunne kwaliteiten katoen of isolerend polyester, soms met stretch voor extra comfort en een mooie strakke pasvorm. Een mooi aansluitend onder shirt kreukt niet onder uw kleding en is daardoor ideaal als basis onder overhemden en truien. Ondanks grijs misschien niet direct de kleur is waar je aan denkt bij het kiezen van een onder shirt, kan een grijze T-shirts zorgen in de winter voor een warme basis laag als onder shirt. In de zomer draag je natuurlijk graag een goed absorberend, ademend onder shirt onder je overhemd. Dat voorkomt oververhitte vergaderingen, letterlijk. Ben je ’s winters veel buiten of ben je een buitensporter? Dan zijn strakke thermoshirts onmisbaar.

Een grijs shirt is neutraal

Alhoewel wit de meest gekozen kleur shirt is om te combineren met anderen kledingstukken kan een grijs shirt ook een zeer goede keus zijn. Grijs is een neutrale kleur die met veel verschillende kleuren te combineren is. Een grijs shirt kun je super combineren met witte of zwarte kleding en accessoires. Lichtgrijze shirts zijn ook uitstekend te combineren met paars, geel, blauw en rood. Een donkergrijs shirt is weer prachtig bij zilverkleur en pastelkleuren.

grijs t shirt
Een grijs t shirt is onmisbaar

De vraag is het T-shirt of t-shirt

Waarom een hoofdletter bij het woord T-shirt? Dit heeft met de vorm van het shirt te maken! Het middenstuk voor het lichaam met links en rechts een mouw lijkt op de letter T. Daarom wordt het woord T-shirts altijd met een hoofdletter geschreven en dat verdient dit kledingstuk ook want het is het meest gedragen modestuk over de hele wereld! Wil je mooie onder shirts bestellen, neem dan een kijkje in de overzichtelijke webshop van ShirtsofCotton.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *