Oorbellen kopen doe je gemakkelijk online

Oorbellen kopen online blijft spannend. Om minder snel een miskoop te doen kan je het beste nagaan wat je wil en waar je naar op zoek bent. Op deze manier gaat oorbellen kopen iets makkelijker omdat je specifieker op zoek bent.

Materiaal

Oorbellen zijn er in verschillende soorten en materialen. Op het onderwerp materialen is het verstandig om als eerste in te zoomen. Ga je juist voor zilver of voor goud? En zelfs bij deze keuze hangen er nog meer vragen op het antwoord.

Kies je voor zilver? Ga je dan voor het ‘standaard’ zilver met een gehalte van 925? Of ga je toch voor meer glas en ga je voor 950 zilver? Dit is het eerste gehalte zilver. Daarnaast heb je ook nog 825 zilver. Dit bestaat uit 83,5 procent en 16,5 procent uit koper. Als laatste gehalte zilver heb je ook 800 zilver. Dit bestaat uit 80 procent zilver en 20 procent uit koper. Hoe hoger het zilver percentage hoe meer glas de oorbel heeft.

Ook kan je kiezen voor goud. Hier heb je ook verschillende soorten in. Je kan kiezen uit 9, 18  of 20 karaat. Dit is de dichtheid van het goud. Ook bij goud is het hoe meer karaat het heeft hoe meer het sieraad glanst. Daarnaast heb je ook de keuze uit geelgoud en witgoud.

oorbellen online kopen
Oorbellen direct online kopen

 

Waar moet je op letten

Omdat je niet de oorbellen kan passen in de winkel zijn hier een aantal tips waar je op kan letten bij het aanschaffen van oorbellen online. Bij elk gezicht past er een bepaald soort oorbel. Neem als voorbeeld een rond gezicht. Als je je gezicht smaller wil laten lijken kies dan voor langwerpige oorbellen. Vermijd alles wat een ronde vorm heeft. Dit zorgt juist ervoor dat het dan heel erg accentueert. Bij juist een vierkant gezicht doen ronde oorbellen veel goeds. Deze verzacht juist de hoeken van het gezicht. Zeker ronde hangers/ringen doen het goed. Bij een hartvormig gezicht is het verstandig om ronde en ovale oorbellen te dragen. Omdat je dan minder laat zien dat je een smallere kaak hebt. Het dragen van oorbellen bij een bril kan je het sieraad goed afstemmen op de bril. Bij een zilver montuur is het mooier om er zilveren oorbellen bij te nemen of witgouden. Dit steekt dan minder af.

Winkel

Als duidelijk is wat je zoekt kan je op zoek gaan op het internet. Kijk goed bij welke webshop je van plan bent om je sieraad te kopen. Kijk van te voren even de reviews en trustpilot om te kijken hoe betrouwbaar de webshop is waar jij wil gaan bestellen. Ook is het goed om te kijken of je je bestelling kan retourneren voor als het tegenvalt. Je wilt natuurlijk geen oorbellen kopen die eigenlijk tegenvallen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *