Opvallende zwembroeken deze zomer

De zomer is officieel begonnen en na lang wachten komen de echte zomerdagen ons binnenkort eindelijk tegemoet. Tijd om jouw zwembroek weer eens achter uit je kast te halen! Dit jaar gaan we verder met de zwembroekentrends van vorig jaar: korte felgekleurde zwembroeken zijn het hélemaal. Bijkomende trend die we dit jaar waarschijnlijk veel gaan zien zijn de zwembroeken met vrolijke opvallende prints. Gestreept, gestipt of zelfs vrolijk dierenhipster prints. De leukste zwembroeken van deze zomer zie je hieronder:

Met deze Tommy Hilfiger zwembroek val je op een subtiele manier mooi op tussen de effengekleurde zwembroeken. Een leuk printje met veel kleuren, maar niet al te fel. Handig toch?

Schermafbeelding 2015-06-24 om 08.53.56

Deze feloranje zwembroek laat je absoluut opvallen tussen de menigte op het strand. De felle kleur benadrukt tevens je bruine kleurtje. Wat wil je nog meer?

Schermafbeelding 2015-06-24 om 08.54.28

Met deze Hugo Boss zwembroek behoor je binnen een mum van tijd tot de hipsters van het strand. Echt een keer iets heel anders dan alle andere zwembroeken. Bovendien is de zwembroek nog steeds heel goed te combineren met een simpel wit shirt.

Schermafbeelding 2015-06-24 om 08.54.53

Is jouw zwembroek ook aan vervanging toe en wil je een mooie zwembroek die helemaal met de nieuwe trends meedoet? Kijk dan eens naar de zwembroeken in de webshop van Dimenno.nl. Hier vind je allerlei stoere zwembroeken van diverse merken, zoals Bjorn borg, Diesel, Hilfiger en ga zo maar door.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *