Pimp je eigen kleding

Herken je het gevoel? Je staat uren voor de kast en weet nog altijd niet wat je aan moet trekken op die leuke date, dat schitterende feestje of dat gezellige uitje? Je bent eigenlijk gewoon wat uitgekeken op je eigen kleding. Vervelend is dat maar het is dan ook weer zonde om je kleding die niet versleten is weg te smijten en je hebt niet altijd het budget om echt nieuwe dingen te kopen. Een goedkoop alternatief? Je kleding pimpen!

Wat heb je nodig?

Gemakkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Hoe doe je dat dan ook je kleding pimpen? Gelukkig is het ontzettend eenvoudig en goedkoop: het zal je hoogstens wat tijd kosten. Wat je sowieso nodig zult hebben is een schaar, liniaal, lijmpistool, naald en draad en daarenboven alles wat je leuk denkt te vinden. Studs, stof, steentjes: aan jou de keuze!

Pimp je eigen kleding
Zorg dat je alle spullen bij de hand hebt bij het pimpen van je eigen kleding.

Enkele tips

Er zijn heel wat opties om je kleding een nieuwe look te geven. De meest eenvoudige om eens voor stoerder te gaan? Dat zijn studs. Je kunt er kopen met een klemmetje of gewoon vastmaken aan je kledingstukken met een lijmpistool. Ben je een fan van de hele ripped look? Dan heb je niet meer nodig dan een stanleymes en een schaar om van een licht versleten broek een fashionable ripped broek te maken. Wat je ook kan doen met zo’n exemplaar? De broekspijpen eraf knippen om een kort broekje te creëeren. Met die schaar kan je overigens ontzettend veel uithalen. Wil je de achterkant van je t-shirt wat spannender maken? Knip er een motief of stroken in.

Ook een ontzettend gemakkelijke en leuke manier voor een nieuwe look te geven aan je kleren is gewoon te gaan voor een nieuwe kleur. Een simpel verfbad en heel wat spullen uit je kleerkast zien er weer gewoon als nieuw uit. Niemand zal weten dat het je oude broek of shirt is!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *