Polo trends

We hebben er lang op moeten wachten, maar de warme temperaturen bereiken nu toch eindelijk ons land! Kom jij met dit lekkere weer ook graag stijlvol voor de dag? Maak dan je zomergarderobe compleet met een polo die het beste bij jou past. Wil jij er ook suitable bij lopen? Lees dan snel verder!

Trend #1 Print it!

We zagen deze trend de afgelopen seizoenen al in de overhemden en truien, maar deze zomer zullen ook de polo’s meedoen met deze opvallend modieuze trend: de print! Met name fullprints is een trend die je veel ziet dit seizoen. Dat kan een polo zijn met een allover print, of een motief dat zich herhaalt. Durf jij deze stap te zetten?

Trend #2 Slim Fit

De polo is volledig terug, maar dan wel in een nieuwe, slanke vorm. Wij noemen dit de slim fit! Kortom, een polo die mooi slank en strak gesneden is. Je outfit krijgt hiermee direct een sportieve look. De perfecte basis als sterk fundament voor een zomerse outfit! Take a walk on the wild side en combineer jouw polo met een colbert of pak. Ga voor een stijlvol donkerblauwe polo bij een lichtblauw of lichtgrijs pak.

model
De polo voor mannen is weer trendy aan het worden, zoals dit slim fit model hierboven.

Trend #3 Lekker kleurrijk

Je kledingkast is niet compleet zonder kleur. Ga dan voor trendy primaire kleuren als hard rood, fel geel en kobalt blauw. Ben jij meer een klassiek type? Dan zijn de poloshirts in de kleuren safari groen of royal blue perfect om eindeloos mee te combineren.

Trend #4 Pastel kind of summer

Een trend waar we deze zomer niet meer omheen kunnen is pastel. Overal zie je deze zomerse kleuren in terug. En omdat de wereld al hard genoeg is, mag de moderne man zich dit voorjaar hullen in zachte pastelkleuren. Lichtgeel of mintgroen, gecombineerd met contrasterende kleuren.

Het komt op het volgende neer: een poloshirt is comfortabel, stijlvol en ideaal voor het voorjaar. Welke trend jou ook aanspreekt er is een polo voor ieder moment, in iedere stijl. Polo’s en andere herenkleding online kopen? Op www.suitable.be kun je alle verschillende soorten polo’s bekijken en tevens inspiratie op doen voor overige casual herenkleding.

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *