Samonite koffers en tassen

De winter staat weer voor de deur en dat betekent dat de voorbereidingen voor de wintersport vakantie weer in volle gang zijn. De skipakken worden weer van zolder gehaald en de ski’s weer onder het stof vandaan getrokken. Voor al deze spullen heb je natuurlijk een goede koffer nodig! En de koffer moet er natuurlijk ook nog een beetje goed uitzoen. Kortom het is tijd voor een Samsonite koffer!

Samonite geschiedenis

Samsonite is al een aantal jaren actief op de markt. En dit is te zien! Ze hebben door de jaren heen een enorme schat aan ervaring opgebouwd. De koffers van Samsonite zijn dan ook erg sterk en handig in gebruik. Ook zijn de Samsonite koffers een lust voor het oog! Ideaal dus om mee te nemen op je wintersport vakantie.. of ergens anders heen natuurlijk.

Waarom kiezen voor Samsonite?

Hierboven hebben we al enkele voordelen van Samsonite opgesomd, maar er zijn er meer! Wat dacht je bijvoorbeeld van het ruime assortiment van Samsonite? Zo zorgen zij ervoor dat er voor ieder wat wils is. Ze hebben ook koffers in verschillende prijscategorieën. Geen zin om zoveel geld uit te geven? Dan kies je gewoon een van de goedkopere koffers. Wil je net een meer beetje kwaliteit dan kies je een koffer uit het assortiment van de hogere prijs categorie.


Wanneer je een koffer koopt bij Van Beek Lederwaren krijg je nu bij de meeste koffers ook nog een weegschaal cadeau! Zo weet je altijd zeker dat je geen boete hoeft te betalen wanneer je met je fashionable koffer wilt inchecken op het vliegveld!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *