Second Female kleding

Kleding in overvloed te koop aangeboden in diverse kledingwinkels. Maar is wat nu specialer dan kleding te kopen van het modemerk: ‘Second Female’, waarbij het design van de kleding is gebaseerd op invloeden binnen de landen van Scandinavië.

Organisatie
De organisatie welke de kleding verkoopt zit op dit moment in Denemarken en is gestart met de onderneming in het jaar 2000.
De collectie bestaat uit vrouwelijke kleding, gecombineerd met het gebruik van eenvoudige kledingstof, maar wel zo, dat er met de trends mee wordt gedaan.
Vier keer per jaar veranderd de collectie en gaat dus mee met de jaargetijden zomer, lente, herfst en winter. De outfits die te koop zijn, worden in diverse soorten kleuren verkocht.

Prijs-kwaliteitsverhouding
Over bovengenoemde staat bekend dat de Second Female kleding uit goede kwaliteit bestaat als het gaat om de uitgekozen stof en het maken van een kledingstuk. Vaak zijn de kosten er ook naar indien de kwaliteit goed is. Maar in dit geval vallen de prijzen aanzienlijk mee en worden deze gereduceerd tot een mooie prijs- en kwaliteitsverhouding.

Te koop
De kleding, verschillend van een trui tot aan een rokje, feestkleding (denkend aan een cocktailjurk) of een spijkerbroek, worden in meer dan 700 landen in de wereld verkocht in diverse soorten winkels. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Bijenkorf. Maar ook een online webshop winkel weet er wel raad mee. Zo kun je de kleding bij Zalando kopen of via Wehkamp. Van alle markten thuis dus. En handig om te kopen voor uzelf.