Secrid wallet

Alles is anders tegenwoordig en dit geldt al helemaal ook voor de inhoud van de portemonnee. Slechts sporadisch wordt die nog gebruikt voor het bewaren van contant geld, want contant geld hebben we zelden nog bij ons. Tegenwoordig doen we alles met pasjes. We raken overspoeld door pasjes en dus vraagt dit om een andere soort portemonnee. Met de secrid wallet houd je je pasjes uit de handen van dieven en bied je de pasjes bovendien optimale bescherming. Slecht nieuws dus voor de zakkenrollers die jarenlang ongehinderd hun gang konden gaan en goed nieuws speciaal voor de vrouw.

Hoofdrol voor de cardprotector

In de secrid wallet speelt de cardprotector de absolute hoofdrol. Dit is de behuizing van aluminium waar je de passen in op kunt bergen. De passen blijven zo op hun plaats en worden beschermd tegen buigen en breken. Bovendien is de behuizing voorzien van een beschermende laag die het niet mogelijk maakt om pasjes ongewild uit te lezen, iets dat helaas ook aan de orde van de dag is tegenwoordig. De pasjes zijn trapsgewijs opgeborgen en met de secrid cardslide haal je ze eenvoudig uit je wallet, zeg maar de moderne uitvoering van de portemonnee en enigszins vergelijkbaar met een telefoonhoesje.

Uitlezen van pasjes wordt zo ook onmogelijk

De secrid cardslide biedt bovendien ruimte om extra bankbiljetten en visitekaartjes op te bergen. Door het compacte formaat valt de secrid wallet amper op, iets dat met de grote portemonnee toch wel anders was. Die herkende je namelijk uit duizenden en zeker dieven die er steeds handiger in werden de portemonnees te ontvreemden. Niet voor niets had je als zakkenroller jarenlang een heerlijk bestaan. Met de secrid wallet zal ze dit niet lukken zoals het uitlezen van je pasjes ook onmogelijk is.

De voordelen van een secrid wallet
De voordelen van een Secrid wallet

Stijlvolle uitvoeringen in exclusief leder en bijpassende knoop

Je hebt de secrid wallet in diverse uitvoeringen. Je hebt de zeer stijlvolle uitvoeringen in exclusief leder, een secrid wallet die je ook echt wil laten zien, die klasse uitstraalt. Uiteraard is deze uitvoering van de secrid wallet afsluitbaar met een knoop die perfect bij het gebruikte leder past. Je hebt ze echter ook gewoon in allerlei kleuren en in goedkopere uitvoeringen. Overeenkomst is dat ze precies hetzelfde doen en je optimale bescherming bieden en je pasje optimaal beschermen.

Tasje nodig om die grote, logge portemonnee in te bewaren

De Secrid voor dames is helemaal een uitkomst, want in negen van de tien gevallen was het de vrouw die met een veel te grote portemonnee de deur uit ging en die of nog weleens kwijt wilde raken of die ontvreemd werd. Bovendien was ze altijd veroordeeld tot het dragen van een tasje voor de opzichte portemonnee, die ze vaak niet op een andere wijze bij zich kon houden.

Amper nog contant geld

Daarmee is de Secrid het alternatief voor de portemonnee in een tijdperk waarin we amper nog contant geld hebben en alles zo’n beetje via de pas doen, zoals identificatiebewijzen en rijbewijzen tegenwoordig in de vorm van een betaalpas worden uitgegeven.

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *