Sokken voor Heren van Bonnie Doon

Het is weer de tijd van de sokken, in dit artikel gaan we het hebben over de sokken van Bonnie Doon. Bij Bonnie Doon kun je verschillende sokken voor heren, dames en kinderen bestellen. De sokken van Bonnie Doon zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, voor nu bespreken we de heren sokken die het merk te bieden heeft.

 

De geschiedenis van Bonnie Doon

Het merk is in 1957 opgericht in Amerika door Alex Lee Wallau. Echter stamt de benaming af van Schotse woorden. Bonnie is namelijk het Schotse woord voor mooi en Doon is een rivier in Schotland. De sokken werden op de markt gebracht voor een redelijke prijs, terwijl ze ook nog eens modieus en van goede kwaliteit waren. Modieus en van goede kwaliteit zijn ze overigens nog steeds. In het jaar 1969 kwam het merk naar Nederland, Robert Puper kreeg de Nederlandse agentschap van het merk in handen. Het werd al snel duidelijk dat de sokken ook in Nederland goed werden verkocht. In 1970 begon Robert Puper dan ook met zijn eigen firma, de Bonnie Doon sokken gingen als warme broodjes over de toonbank. De sokken vielen voornamelijk in de smaak omdat de Amerikaanse fabrikant veel meer kleuren gebruikte dan Europese fabrikanten.

 

Verschillende soorten sokken

Zoals je al kon lezen verkoopt het merk verschillende soorten sokken. Voor de heren hebben ze o.a. de volgende type sokken.

 

  • Business line sokken
  • Kniekousen
  • Home wear sokken
herensokken
Op zoek naar nieuwe sokken?

Business line sokken

De benaming spreekt voor zich, deze sokken zijn geschikt voor zakelijk gebruik. Denk bijvoorbeeld voor onder een pak en in nette schoenen. De sokken maken gebruik van effen kleuren, zoals zwart en grijs.

 

Heren kniekousen van Bonnie Doon

Dan zijn er ook nog de kniekousen. Deze staan er om bekend dat ze niet knellen, dit komt door de speciale breitechniek in de boord. Ze blijven stevig zitten zonder een vervelend knellend gevoel.

 

Home wear sokken

De home wear sokken van Bonnie Doon laten jou in huis comfortabel lopen zonder schoenen of pantoffels. Het voelt alsof je op wolken loopt. Ze hebben ook een variant met antislip, handig voor op de gladde voeren zoals in de keuken en badkamer.

 

De standaard sok

Uiteraard verkoopt het merk ook de standaard sok. Deze zijn verkrijgbaar met verschillende printjes voor heren. Denk bijvoorbeeld een leuke kerstprintjes.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *