Tips om je haar meer volume te geven

Wanneer je van nature fijn haar hebt, is het geven van het gewenste volume en het houden van het haar gedurende de dag moeilijke taken. Als dat het geval is, wees dan gerust. In dit artikel hebben we een aantal tips voorbereid die je zullen helpen om je kapsel volumineuzer te maken, zodat je er nog mooier uitziet.

# Durf in de lengte van de draden

Veel kappers zijn het erover eens dat de ideale lengte voor mensen met fijn haar boven de schouders ligt, omdat de kortere strengen volumineuzer lijken. Bovendien zijn ze gemakkelijker te onderhouden. Dus, als u op zoek bent naar meer volumineus haar, maak dan een afspraak met uw kapper.

extensions aanbrengen

# Extensions kopen: Lang, volumineus haar

Als je een punt maakt van paraderen met lang haar, is het juiste ding om te doen is om extensions kopen. Door het toevoegen van extensions aan je haar krijg je een veel modernere look en met ongelofelijk veel volume. U kunt ook kiezen uit verschillende maten, kleuren en stijlen. En als je niet graag of moe van het uiterlijk is gewoon veranderen de strengen.

# Voeg kleur toe aan uw haar

Niet alleen een schaar kan het haar extra volume geven, maar het is ook mogelijk om het volume te “tekenen” met een speciale verftechniek. U kunt slechts een paar lokken verven of een kleurtechniek gebruiken, die verschillende tinten van dezelfde kleur combineert om het effect van vervaagd haar door de zon te creëren.

# Was uw haar goed

Zelfs een procedure die zo eenvoudig is als het wassen van je haar kan het omvangrijker maken, als je maar de volgende regels volgt:

 

  1. Breng de shampoo alleen aan op de wortels en verdeel het schuim over de gehele lengte van het haar. Echter, dichter bij de uiteinden is het haar altijd droger en kwetsbaarder, zodat er geen noodzaak is om te wrijven.

 

  1. Breng de conditioner of het masker alleen aan op de lengte van het haar. Vochtinbrengende producten die op de wortels worden aangebracht, laten het haar zwaarder en steiler achter.

 

  1. Maak de hoofdhuid regelmatig schoon. Dit verbetert de circulatie en helpt dode cellen te elimineren.

 

  1. Probeer je haar niet elke dag te wassen. Als je dit elke dag doet, verwijder je uiteindelijk niet alleen het vuil, maar ook de beschermlaag, waardoor het haar zwakker wordt en geen volume meer heeft.

 

Als u de behoefte voelt om uw haar elke dag te wassen, kies dan voor een droogshampoo. De droogshampoo verwijdert het vuil van de wortels, waardoor het haar volumineuzer en mooier wordt.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *