Tips voor een trendy outfit voor dames

Zin om eens uit te pakken qua kleding en lekker trendy voor de dag te komen? Of wil je je graag kleden naar de laatste mode, maar weet je niet goed hoe? In dit artikel lees je tips om helemaal trendy gekleed te gaan.

Vergeet ook niet om na het lezen van dit artikel direct te shoppen bij Store 3, dé dameskleding webshop voor trendy kleding!

Felle shirts

Laten we beginnen bij het topje. Tegenwoordig zijn felle kleuren weer helemaal in. Je hoeft je niet langer te verstoppen, laat je zien. Een topje in een felle kleur geeft je een open en vriendelijke uitstraling. Bovendien maakt het je jonger. Zowel voor sportshirts, ondershirts of t-shirts zijn felle kleuren hip. Draag onder een t-shirt met felle kleuren echter wel een neutrale, bij voorkeur donkere broek.

Wijde broeken

Over broeken gesproken… Anno 2021 zijn de wijde broeken uit de jaren 70 weer helemaal de mode. Haal die strakke jeans de kast uit en koop er een paar wijde bij. Donkere wijde broeken zijn perfect te combineren met felle shirts. Bovendien zijn deze uitermate geschikt voor de zomermaanden, aangezien deze broeken minder warm zijn. Dit geldt al helemaal voor wijde broeken met een dunne stof. In de Gemma Ricceri collectie vind je leuke wijde broeken die er trendy uitzien.

dameskleding
Wat zijn trendy outfits voor dames?

Schoenen

En niet te vergeten: schoenen. Schoenen maken of breken je outfit. Bij het kiezen van schoenen moet je er goed opletten of deze bij de rest van je outfit passen. Koop je laarsjes of juist sneakers? Witte sneakers zijn de afgelopen jaren enorm toegenomen in populariteit. Dat is niet gek, ze passen namelijk bijna overal onder, zelfs onder rokjes. Heb je een chique gelegenheid? Dan zijn schoenen met hakken nog altijd erg charmant.

Sieraden

De outfit is niet compleet zonder sieraden. Deze geven net wat extra toevoeging en maken je look helemaal af. Ook sieraden moeten goed passen bij de rest van je outfit, maar vooral ook bij jezelf. Afhankelijk van je huidskleur kun je bijvoorbeeld beter voor een gouden of juist zilveren ketting kiezen. Leuke sieraden zijn kettingen, armbanden of ringen. Deze staan bij vrijwel elke kledingstijl. Ook horloges zijn een enorme toevoeging. Wat ook leuk is, zijn enkelbandjes. Helemaal in het zomerseizoen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *