Tips voor het dragen van een net T-shirt

Wil jij graag een net T-shirt of een leuk shirt voor je vriend, vader of broer kopen? Dat kan natuurlijk heel erg lastig zijn als je zijn smaak niet goed kent. Hier zijn vijf tips die jou een eindje op weg zullen helpen. 

Wat voor soort hals?

Als je gaat voor een klassiek T-shirt dan heeft het shirt vaak een ronde hals. Er zijn echter ook shirts met een V-hals. Als je besluit om een shirt met een V-hals aan te schaffen dan ligt de nadruk dus meer op de hals, de schouders en de borstkas. Mannen neigen er door middel van een V-hals er breder uit te zien. Niet elke man kan echter de V-hals hebben, dus als je wilt gaan voor de veilige optie, kies dan voor de ronde hals. 

Een extra lang shirt

Als je bang bent dat het shirt te kort zou zijn, waardoor een blote buik tevoorschijn komt, dan kun je nu ook een extra lang shirt kopen. Bedenk of diegene waarvoor je het shirt koopt een lang torso heeft, als dit zo is kun je het beste voor de extra lange shirts gaan. Ook kunnen ze dit shirt dan gemakkelijk in de broek stoppen. 

net t-shirt
Een net T-shirt kopen

Wat voor kleur? 

Als je het shirt wilt kopen voor de winter, dan kun je het beste voor een effen kleur gaan. Dit komt doordat shirts dan vaak onder truien worden gedragen. Als je voor de veilige optie wilt gaan kun je sowieso het beste voor zwart of wit gaan. Deze kleuren komen altijd van pas in je kledingkast. 

Wat voor mouwen?

Dan kun je er nog voor kiezen om een T-shirt met of zonder mouwen aan de schaffen. Denk aan wat diegene het vaakst aan heeft. Dit oogt ook als een net T-shirt. De meeste mannen gaan gewoon voor de shirts met mouwen. Maar er zijn ook genoeg, vooral gespierde, mannen die houden van een shirt zonder mouwen. Ga gewoon op je gevoel af en dan heb je sowieso een goede aanwinst. Kijk ook eens in het assortiment van Genti Clothing. In deze webshop vind je nette herenkleding van hoge kwaliteit.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *