Uitgesproken en authentiek design

Weinig merken zijn zo solide als het kledingmerk Jack and Jones. Met een tijdloze en tegelijk modieuze collectie, levert Jack and Jones al jaren kleding die bepalend is in het straatbeeld. Het wint mannen met oog voor stijl voor zich, maar het is ook van belang te noemen dat het merk in de productie bewust en duurzaam is. Chemische toevoegingen worden geweerd, er wordt geen dierlijke materialen gebruikt en de werkcondities van alle werknemers zijn optimaal.

In vele kasten.
Het kledingmerk Jack and Jones levert kwalitatieve mode die de weg naar vele mannengarderobes vindt. De originaliteit, de inventiviteit en de innovatie zijn een terugkerend element in het gehele assortiment. Shirts, overhemden, schoenen, jassen, truien, underwear, accessoires; meer dan duizend winkels in 38 landen verkopen de kwaliteitskleding voor de jonge man.

Geschiedenis.
Liefde voor Denim. Daar begon het ruim vijfentwintig jaar geleden mee en dat is nog altijd de core business van het bedrijf. De authentieke jeanswear in de modewereld wordt verrijkt door de creaties van Jack and Jones. Het vakmanschap van kleding maken wordt aangevuld door innovatieve methoden en smaakvolle designs. Liefst zeven sub-brands zijn ontstaan. Vintage, Premium en Tech zijn enkelen van hen. Alles om een compleet aanbod te creëren voor de mannengarderobe. Van elegant tot speels. Voor elke man, en niet onbelangrijk, voor elke portemonnee.

Moedig en trendy.
Het kledingmerk Jack and Jones heeft zichzelf verwezenlijkt als sterkste jeans-merk op de markt. Een gerenommeerd team van onafhankelijke ontwerpteams, elk met eigen ideeën en concepten, die een breed aanbod van kleding produceren voor elke gelegenheid. En het gaat verder dan dat. Het merk is aan uitbreiding onderhevig. Smaakvolle vrouwenkleding – ook voor plussize- en trendy kinderkleding. Afstemming op cultuur en vertegenwoordiging van lifestyle: het merk vormt de spiegel van de jongere doelgroep. En nu kan ook de vrouw haar garderobe aanvullen met een brede selectie van glamour of vintage denim.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *